Barion Pixel Így szeretett egymásba Lily Allen énekesnő és David Harbour, a Stranger Things sztárja – Coloré

Így szeretett egymásba Lily Allen énekesnő és David Harbour, a Stranger Things sztárja

2022. 11. 25.

A Stranger Things sztárja, David Harbour és a brit pacsirta egy társkereső appnak köszönhetik álomba illő kapcsolatukat.

David Harbor és Lily Allen a legkedveltebb énekes-színészpár díjára is pályázhatnak, annyira tökéletesek együtt. Kapcsolatuk korai szakaszában egyikük sem beszélt arról, mikor és hogyan kezdtek randevúzni. Később kiderült, hogy ez a Raya társkereső alkalmazásnak volt köszönhető, és az első randevújukat a londoni The Wolseley-ben töltötték.

Lily Allen
Forrás: Northfoto

Az idő múlásával a pár egyre nyíltabban merte felvállalni kapcsolatát és szerelmét és egy 2022-es James Corden talkshowban Harbour elmesélte első találkozását Lily Allennel. Azt mondta:

Amikor megláttam, láttam a legnagyobb embert, akit valaha láttam életemben, és egyben a legkisebb embert is. Hát nem különös? Így szeretett belém, hogy én hatalmas voltam, mégis olyan parányi az ő csodálatos személyisége mellett.

– emlékezett vissza a Vérapó sztárja, David Harbour első randijukra. Állítólag annyira izgult, hogy eszébe jutott Leonardo DiCaprio és a Titanic, amikor az óra alatt vár karaktere, Jack. Harbour állítja, hogy előtte még sosem randizott úgy igazán senkivel.

Stranger Things
Forrás: Northfoto

David Harbour 2019 tavaszán, a Fekete Özvegy forgatása közben találkozott először Lilyvel. A pletykák azután kaptak szárnyra róluk, hogy látták őket súgva-búgva egy Knicks kosárlabda meccsen. Végül 2019 októberében ismerték el, hogy egy párt alkotnak, egy Instagram fotóval, melyen mindketten jelmezben voltak, méghozzá a Disney Worldben.

A két híresség, akik között 10 év a korkülönbség, 2020 szeptember 7-én Las Vegasban kötött házasságot, méghozzá elég bohém módon. Lily akkor úgy erősítette meg a hírt, hogy megosztott néhány fotót a nászukról, amelyeken Elvis Presley-imitátor is szerepelt. A duó ezután az In-N-Out hamburgerezőben evett Lily lányaival, Marnie-val és Ethel Cooperrel, akik a volt férjétől, Sam Coopertől vannak.

David Harbour és Lily Allen
Forrás: Northfoto
Forrás: people.com
Borítókép forrása: Northfoto