Barion Pixel David Harbour Vérapóként tér vissza 2022 telén egy karácsonyi filmben – Coloré

David Harbour Vérapóként tér vissza 2022 telén egy karácsonyi filmben

2022. 10. 07.

Hiába gyúrta ki magát és szálkásított le David Harbour a sorozat új évadában, most hatalmas pocakra és fehér szakállra lesz szüksége.

David Harbournak kétségkívül a Netflix sikersorozata, a Stranger Things hozta meg a világhírnevet. A kissé mackós és esetlen szerelmes férfiból, aki a különleges Elevenről gondoskodott, a legutóbbi évadra már egy Bruce Willis-szerű akcióhős vált. Harbour óriási rajongótáborral rendelkezik, így a filmkészítők is lecsapnak rá.

David Harbour legújabb munkájának, a Violent Night-nak, magyarul Vérapónak az előzetese már látható, és ami ennél is nagyszerűbb hír, hogy az Universal által készített rendhagyó karácsonyi film december 2-án debütál a mozikban.

A történetben egy család nagy ünnepi készülődésben várja a Mikulást, aki bár nem az a szokványos cuki bácsi, igenis létező, mágikus lény. A családra azonban rátör egy bűnözőbanda karácsony napján, és csak a Mikulás képes arra, hogy megmentse őket.

Ez a Télapó azonban nem jósággal, szeretettel vagy cukorkaadással teszi helyre a rablókat, hanem a legválogatottabb és legvéresebb eszközökkel, nem riadva vissza a verekedéstől és kegyetlenségtől.

David Harbour
Forrás: YouTube

A Tommy Wirkola (Jancsi és Juliska) norvég rendező által jegyzett filmben John Leguizamo a bandavezér rosszfiú, további szereplők Cam Gigandet, Alex Hassell, Alexis Louder, Edi Patterson és a legendás Beverly D’Angelo is játszik a filmben. Az eredeti forgatókönyvet Pat Casey és Josh Miller (Sonic, a sündisznó) írta, a producer Marc S. Fischer.

David Harbourról sokan nem tudják, de régóta foglalt a szíve. Felesége Lily Allen angol popénekesnő, akivel 2020-ban kötötték össze hivatalosan az életüket. A rajongók a Stranger Things sorozatából ismerik a nevét, pedig olyan filmekben és sorozatokban is feltűnt, mint a Hellboy, a Brokeback Mountain – Túl a barátságon, a Suicide Squad – Öngyilkos osztag, a Világok harca, a A Quantum csendje és a több Oscar-díjra jelölt A szabadság útjai.

David Harbour és Lily Allen
Forrás: Northfoto
Forrás: hollywoodreporter.com
Borítókép forrása: YouTube