Barion Pixel Pedro Pascal és David Harbour lesznek egy új HBO-s krimi főszereplői – Coloré

Pedro Pascal és David Harbour lesznek egy új HBO-s krimi főszereplői

2022. 08. 03.

Pedro Pascal és David Harbour párossá formálódása igazi csemege a rajongóknak, ráadásul a Fogorvosom gyilkossági tárgyalása nem egy szokványos széria lesz.

Pedro Pascal és David Harbour lesznek a főszereplői a My Dentist’s Murder Trial című limitált sorozatnak.

Pedro Pascal
Forrás: Northfoto

Pascalt többek között a Mandalorian, a Trónok harca, a Narcos és a Wonder Woman kapcsán ismeri és rajongja a közönség, míg David Harbour igazi ikonná vált a Stranger Things évadai által, főleg, hogy kissé puhány testalkatát vérbeli akcióhős testre cserélte. A két férfi már önmagában garancia lehet a sikerre, de ráadásul a készülő produkció nagyon izgalmasnak ígérkezik.

A műsor forgatókönyvét Steve Conrad írta, a történetet pedig James Lasdun 2017-es New Yorker-cikke ihlette: „A fogorvosom gyilkossági tárgyalása: házasságtörés, hamis személyazonosság és halálos szedáció”.

A valós történet túlmutat minden logikán és már-már valószerűtlen. A középpontjában Dr. Gilberto Nunez áll, akit bíróság elé állítottak, mert megölte barátját, Thomas Kolmant, akivel lenyeletett valamilyen mérgező anyagot. De nem csak ennyi volt Dr. Nunez számláján, ugyanis volt, hogy C.I.A. ügynöknek adta ki magát, és az is kiderült, hogy viszonya volt Kolman nejével. A bíróság végül ejtette a gyilkosság vádját, de csalás bűntettével elítélték és leültették.

Hellboy' Canadian Premiere
Forrás: Northfoto

Pedro Pascal fogja alakítani Dr. Nunezt a sorozatban, David Harbour szerepét viszont egyelőre titok övezi. A két színész a készülő sorozatot executive producerként is jegyzi.

Ez is érdekelhet:

Christopher Lloyd lesz a The Mandalorian 3. évadának egyik új szereplője

A Vissza a jövőbe színésze, Christopher Lloyd szerepet kapott a The Mandalorian című széria következő évadában. A forgatások már javában zajlanak Dél-Kaliforniában, így érthető, hogy nem akarták tovább titokban tartani, hogy a színészlegenda is fontos karakterként lesz látható a sorozatban. The Mandalorian főszereplője, Pedro Pascal (a képen) mellett Carl Weathers és Giancarlo Esposito is várhatóan visszatérnek majd. Ha szeretnél többet tudni a sorozat készülő évadáról, olvasd el a cikkünket!

Forrás: variety.com