Barion Pixel Csillagjegyek és a betegség: ez lenne az egyes zodiákusok leggyengébb pontja – Coloré

Csillagjegyek és a betegség: ez lenne az egyes zodiákusok leggyengébb pontja

2024. 06. 06.

Manapság mindenki retteg attól, hogy megbetegszik valamilyen civilizációs, komoly betegséggel, amire nincs gyógymód. Ehhez pedig a csillagjegynek is sok köze van!

Az emberiség rohamléptékben fejlődik, legalábbis technológiailag és talán társadalmilag, de biológiai szempontból nem tudja lesprintelni az evolúciót. Továbbra is azok a sebezhető csupasz majmok vagyunk, akikre vírusok, baktériumok, gombák leselkednek. Arról nem is beszélve, hogy a civilizációs betegségek, mint a rák, cukorbetegség, az érrendszeri problémák: agyvérzés, infarktus vagy akár a magas vérnyomás, évente ezrek halálát okozzák. Lássuk, mely csillagjegyek fogékonyak ezekre és kiknek a leginkább érdemes odafigyelni az egészségesebb életmódra!

csillagjegy
Forrás: Getty Images

Stressz, mentális problémák, szorongás

Azok a csillagjegyek érintettek ezekben, amelyek leginkább a fejüket használjak, agyban erősek vagy épp fejjel a falnak típusok. Ide tartozik a Kos. Jó lesz, ha kerülik az állandó stresszt, mert migrént vagy akár szélütést kaphatnak. A depresszió, szorongás a Rákokat, Halakat és Mérlegeket fenyegeti, akik mindent a lelkükre vesznek.

0 /eletmod/sztarok/csillagjegyek-es-a-betegseg/