Barion Pixel 4 csillagjegy, akiknek halálos a pillantásuk – Coloré

4 csillagjegy, akiknek halálos a pillantásuk

2024. 06. 05.

Ismert a mondás, hogy valaki ölni tud a tekintetével. Bizonyos csillagjegyek annyira tüzesek és ellentmondást nem tűrőek, hogy képesek az ellenfelüket hatástalanítani már a nézésükkel.

Nem mindig kellenek szavak. Idézzük csak fel valamelyik szigorú tanárunkat, a nagyszülőnket vagy épp a felettesünket, akinek a tekintete elég volt, hogy vigyázva álljunk vagy ne kövessünk el kihágást. Sokszor többet mond ezer szónál az a halálos pillantás, amit némelyik csillagjegy abszolválni tud. A tekintetükön keresztül egyetlen villanás által az egész személyiségük és erejük megmutatkozik. Jaj annak, aki a rossz oldalon áll és vetélytársukká vagy ellenségükké válik!

Bika

A Bika passzív-agresszív csillagjegy. Utálják a konfliktusokat, és ha provokálják őket, egyfajta ellenséges bánásmódként halálos pillantást vetnek az ellenfélre. Nem szokásuk a harcot ok nélkül felvenni, előbb igyekeznek kicsiben véget vetni a vitáknak, ezért azzal fejezik ki nemtetszésüket, hogy inkább tesznek valamit, amivel kifejezik azt, hogy szavak nélkül is el van döntve a dolog.

csillagjegy
Forrás: Unsplash
0 /eletmod/ezoteria/csillagjegy-pillantas-ezo/