6 csillagjegy, akik a legszeretőbb gazdáik házi kedvenceiknek

2023. 01. 19.

Aki a virágot szereti – tartja a mondás. Aki pedig az állatokról is felelősséggel gondoskodik, az igazán fantasztikus személyiség. Vajon, melyik csillagjegyekre jellemző ez leginkább?

A háziállatok a családunk részét képezik, ők azok, akik feltétel nélküli szeretetet és elfogadást adnak, és akkor is rajonganak értünk, ha embertársainknak nem mi vagyunk a kedvencei. Az állattartás – legyen szó akváriumról, terráriumról, nyusziról, papagájról, macskáról vagy kutyáról – hatalmas felelősség, és csak akkor alkalmas rá valaki, ha tiszteli és szereti a többi élőlényt.

csillagjegy
Forrás: Unsplash

Egy állatról gondoskodni nem lehet hirtelen fellángolás, élete végéig ápolni, szeretni, élelmezni és védelmezni kell. Ehhez elengedhetetlen, hogy személyiségünk tartalmazza az ehhez szükséges tulajdonságokat. Némelyik csillagjegy mindennél jobban imádja az állatokat, akár az emberek elé is sorolja őket, és a kis kedvencét mindenek felett védelmezi.

Kos

A március 21. és április 19. között született Kosok szinte minden állatot egyformán szeretnek. Míg egyes csillagjegyek a kutyák vagy macskák szerelmesei, addig a Kosok egyformán szeretik az összes állatot, legyen szó hüllőkről, madárpókról vagy egy polipról. A Kosok csodálják az élővilágot és gyakran igazi természetvédők, de az állatvédelmi csoportok nagy harcosai is.

Bika

A csillagjegy szülöttei nemcsak a kisállatok, hanem a háztáji, nagytestű élőlények nagy kedvelői is. A Bikák mindig is szerettek gazdálkodni, a földből teremteni és ebben partnerként tekintenek az állatokra.

Rák

Mivel elég érzelmesek és érzékenyek, sebzett szívükre mindig gyógyír az állatok szeretete. Bennük sosem csalódnak és náluk vigaszra lelnek. A Rák csillagjegyűek imádják a szőrös emlősöket, legyen az kutya, macska, törpenyúl vagy cukormókus. Gondoskodó énjük különösen érvényesül a kisállatok irányába.

Szűz

A Szüzek sokszor határozottak, már-már kissé elhatárolódóak az emberektől, irányítanak és nem bánják, ha nem kedvelik őket emiatt. Az állatok iránti szeretetük viszont határtalan, nagy macskásak első sorban.

csillagjegy
Forrás: Unsplash

Halak

Kimondottan természetszerető jegy, aki keresi a harmóniát a forrással. Mind a növényeket, mind az állatokat csodálja és tiszteli.

Oroszlán

Tényleg az állatok királya. Amilyen egós és énközpontú az emberekkel, annyira lágy az állatokkal. Védelmezi, ajnározza, szeretgeti őket, azt persze élvezik, ha az állatok is rajongással pillantanak rájuk.

Borítókép forrása: Unsplash