Barion Pixel 12 csillagjegy és a hozzá tökéletesen passzoló illatok, aromák – Coloré

12 csillagjegy és a hozzá tökéletesen passzoló illatok, aromák

2023. 01. 18.

Vajon miként befolyásolja a csillagjegyünk, hogy melyik esszencia illik hozzánk, vagy mi az, amit vonzónak érez az orrunk más személyeket érezvén?

A szaglás az ember egy olyan érzéke, amelynek fontosságáról keveset beszélünk. Pedig a természet adta képességünk az aromák és illatok felismerése, amelyek hatnak is az agyunkra. A szerelembe esésben is szerepük lehet, például a másik személy feromonjainak, amit tudatosan nem is érzékelünk.

csillagjegy és az illatok
Forrás: Unsplash

Az asztrológusok szerint a csillagjegyünk befolyásolja azt, hogy milyen aromák hozzák lázba a szaglóközpontot, ez alapján tudunk akár parfümöt is választani, illetve segítség lehet a csábításban, ha ismerjük a másik által kedvelt esszenciákat.

Kos

A jegy szülötteit a tűz uralja. A lelkes és energikus Kosok szeretik a romantikus és virágos illatjegyeket, kevésbé szeretik a túl édes vagy kesernyés aromákat.

Bika

Megfontolt, hűséges, szorgalmas, és a legjobb barát. Ha a csillagjegyeket szagokként definiálnánk, akkor az eukaliptuszolaj nyugtató illata kiváló választás a földhözragadt Bika számára.

Ikrek

Az Ikrek az ellentmondásosságukról ismertek. Egyik pillanatban imádják, ha a figyelem középpontjában lehetnek, azután meg hirtelen a félénkség uralkodik el rajtuk. A rózsa olaj, a mentás citrom és a finom csipkebogyó aromája kedvezően hat az Ikrek kiegyensúlyozottságára.

csillagjegy és az illatok
Forrás: Unsplash

Rák

A Rák gondoskodó, kedves, odaadó, de időnként elő kell csalogatni a páncéljából. A pacsuli és a borostyán tónusai megnyugtatják a lelküket.

Oroszlán

Irányító szerep, önállóság, határozottság. Ennek a csillagjegynek a vonzó illata a mandarin virág, a szantálfa, a vanília és a bergamott, melyek a merészség és a luxus hangulatát teremtik meg az Oroszlánok lelkében.

Szűz

A citronella és a narancs kivonatú illatok, mint például a citromfű is, jól passzolnak a Szűz csillagjegyű emberekhez, akik szorgalmasak, céltudatosak és praktikusak.

Mérleg

A Mérlegek mindenekelőtt a harmóniára és az egyensúlyra vágynak. A békés fehér tea aromája az ő szelíd vonásaikat tükrözi.

Skorpió

A Skorpiók erősek és titokzatosak. A sötét, fanyar illatok az ő világuk. Jól passzolnak hozzájuk azok az esszenciák, melyek abszint, borsot és fenyőt tartalmaznak.

Nyilas

Ez a szabadságszerető jegy állandó kalandra vágyik. Természetes illatai közül az erdei szamóca, az ibolya, a grapefruit is tökéletes, pláne ha bambusz aromával keverednek.

Bak

A könnyed és aranyszívű Bakokhoz a légies, mondhatni mennyei illatok passzolnak, melyek könnyűek, akár egy felhő vagy tavaszi zápor. Az enyhén édes, óceáni esszenciák teremtenek körülöttük harmóniát.

Vízöntő

A Neptunusz uralma alatt álló Vízöntő emberek fantáziadúsak és tudásszomjuk óriási. A gyöngyvirág, a zöld alma és a dinnye ennek a csillagjegynek a kedvenc aromái.

Halak

A szórakoztató és elbűvölő Halak imádják a vanília és a körtevirág jegyeket, mert könnyeden és vidáman tartják a hangulatukat.

Borítókép forrása: Unsplash