Barion Pixel 5 csillagjegy rejtett, természetfeletti képessége – Coloré

5 csillagjegy rejtett, természetfeletti képessége

2023. 01. 13.

Mind a 12 csillagjegyet különleges bájjal és egyedi képességekkel áldotta meg a kozmosz, csak fel kell szabadítani és lecsatornázni ezeket a mágikus erőket.

A csillagjegykerék az élet körének szimbóluma. Ha egyesítjük a jeleket, a házakat és a bolygóenergiákat, akkor azok végső soron megmutatják az egyetemes igazságunk jelentését. Az asztrológia a múlt, a jelen és a jövő energiáinak égi keveréke, és ez csak az egyik oka annak, hogy az egyes csillagjegyek természetfeletti erejének lehetetlen ellenállni.

csillagjegy
Forrás: Unsplash

Kos: Tűzmanipuláció

Az első csillagjegy az állatövben, nem is beszélve arról, hogy az első tűzjegy. Izzó szenvedélye és égető dühe részben az, ami annyira magával ragadó. Kevesen tudják kezelni az égő lángokat, és pontosan ezért a Kosok az állatöv harcosai – nem akad ellenfelük.

Rák: Gyógyulás

Kapcsolatban vannak a Holddal és emiatt az óceánok árapályával is. Érintésük varázsszer a gyermekek fájdalmára és a felnőttek bánatára. Érzelmeket érzékelnek a harmadik dimenzióban, mivel ők az örökkévalóság kozmikus táplálói. Bármihez is nyúlnak a Rákok, automatikusan érezhető általuk a gondoskodás és szeretet.

Oroszlán: Ragyogás

A kozmosz örömmel, szerelemmel, kitörő kacagással és gyermeki fantáziával áldotta meg őket. Tiszta arany a személyiségük, ezért világítanak be minden helyiséget, amint belépnek. Ragyognak, mint egy szikrázó gyémánt, és az emberek mindig vonzódnak hozzájuk, mint a lepke a lámpafényhez.

csillagjegy
Forrás: Unsplash

Skorpió: Tisztánlátás

A Skorpió az alvilág gyermeke, és az őseik újra élnek rajtuk keresztül, a tudásuk pedig egyre halmozódik. Spirituálisan áldottak, de ezzel sok felelősség is jár. A Skorpiók mindent látnak, nem lehet őket megtéveszteni, valóságos látnoki képességük van.

Vízöntő: Elmekontroll

A Vízöntők igazi társadalmi lázadók, de szívükben humanitáriusok is. Intellektuális képességeik és progresszív elméjük teszi őket az állatöv zsenijeinek. Felfedik a titkaikat, miközben ezt kihasználva valóságos Jediként hatolnak mások tudatába.

Borítókép forrása: Unsplash

0 /eletmod/ezoteria/csillagjegy-kepessege/