5 csillagjegy színei, amelyek a rejtett erők katalizátorai

2023. 01. 14.

Kell egy kis extra lendület, energia a célok megvalósításához? Használd a csillagjegyed színét a további motivációért, inspirációért és minden tekintetben a jó hangulatért.

Minden csillagjegynek van egy erős színe, amely segíthet kihozni a legjobbat önmagunkból, pláne a nehezebb helyzetekben, például egy randin vagy állásinterjún. Ha ismerjük színünket, nincs szükség kabalára, hogy szerencsét hozzon.

Az erőteljes színek felerősítik a bennünk rejlő természetünket, és önbizalmat adnak annak szabadabb kifejezéséhez. Jelképétől függően ez utalhat arra, hogyan közvetíti valaki az intelligenciáját, kitartását, udvariasságát vagy megbízhatóságát. Ezenkívül minden csillagjegy színe összefüggésbe hozható a diagramjuk különböző aspektusaival, például az uralkodó bolygóval vagy a természeti elemmel.

Kos

A merész és ügyes Kos a vörös színtől érzi a legnagyobb erőket. A Kost a Mars bolygó uralja, amely az orvosi asztrológiában többek között a mellékvesékért és a vérért felelős. Tehát a piros a tökéletes szín a Kos számára, mivel azt jelzi, hogy képes jól reagálni a nagy nyomású helyzetekben, és élvezi a kalanddal járó adrenalint.

csillagjegy és szín
Forrás: Unsplash

Bika

A Bika egy földi jegy, és mint ilyen, mélyen kapcsolódik a zöld színhez. A zöld kiválóan inspirálja a Bikákat, hogy kihasználják velük született jólétüket és bőségteremtő képességüket. A környezetüknek képviselnie és meg kell erősítenie ezt a koncepciót, hogy otthon érezzék magukat, és megosszák ezt a szépséget másokkal. Az üde szobanövényektől a fényűző jade kőig a zöld szín segít a Bikának a legjobb hangulat elérésében.

Szűz

A Szűz csillagjegyet a barna szín képviseli a legjobban, mint a dús, éltető talaj a lábunk alatt. Ezt a szorgalmas csillagjegyet nem mindig ismerik el erőfeszítéseiért, de ez soha nem akadályozza meg őket abban, hogy mindent beleadjanak.

Mérleg

A Mérleg mérsékelt temperamentumát leginkább a rózsaszín egészíti ki. Hasonlóan hozzájuk, a rózsaszín is lágy és megnyugtató lehet. A Mérleg a rózsaszínt használhatja, hogy másokban is ugyanilyen könnyed érzést keltsen, amikor olyan beszélgetésekről van szó, amelyek megoldást, kompromisszumot igényelnek.

csillagjegy és szín
Forrás: Unsplash

Skorpió

A titkolózó, elvont és szemlélődő Skorpió színe a fekete. Jobban érzi magát az ismeretlenben, mint a többi állatöv jegy. A fekete viselet segíthet a Skorpiónak egy kicsit magabiztosabbnak érezni magát a bizonytalan időkben vagy helyzetekben.

Borítókép forrása: Northfoto