Barion Pixel Chris Evans szerint a világ legjobb dolga kutyagazdinak lenni – Coloré

Chris Evans szerint a világ legjobb dolga kutyagazdinak lenni

2022. 06. 20.

Chris Evans talán a világ egyik legismertebb kutyagazdija, aki rajongásig imádja négylábú társát. Nem is csoda, hogy mindenkit arra buzdít, hogy tenyésztőtől való vásárlás helyett látogasson el egy közeli menhelyre.

Chris Evans pár éve A tehetség (Gifted) című film forgatása alatt látogatott el egy kutyákkal teli menhelyre, ahol megpillantotta Dodgert. Szerelem volt első látásra, a színész pedig gondolkodás nélkül vágott bele a kutyás életbe.

Chris Evans
Forrás: Northfoto

A 41 éves színész mindig is nagy állatszerető ember volt, napjainkban ő az egyik legnagyobb hirdetője a menhelyi kutyák örökbefogadásának. Több interjúban is elmesélte már kedvence történetét, ám most egy meglepő, de annál érdekesebb dolgot is megosztott az emlékeiről.

Chris Evans a Buzzfeed „Puppy Interview” – videósorozatának új részében elárulta, hogy a menhelyre érkezve még azt hitte egy kölyökkutyussal fog hazatérni, de végül a már idősödő Dodger lett a tökéletes választás.

Chris Evans
Forrás: Northfoto

„Mindig azt hittem, ha örökbe fogadok vagy megmentek egy kutyát, az egy kiskutya lesz, de nem ez lett megírva. Ettől függetlenül életem legjobb döntése volt.”

Chris döntésének okát is megosztotta, ami sok szempontból igaz és követendő.

„Úgy gondolom, hogy sok felnőtt kutyát és idősebb kutyát figyelmen kívül hagynak, ami nagy szégyen… Az teszi különlegessé az idősebb kutyák szeretetét, hogy ki kell érdemelned.”

Chris szerint az idősebb kutyák olyan elképesztő hálát és szeretet tudnak kimutatni, amit más nem. Egy korosabb kutya igazi kincs, aki az első perctől fogva meg fogja becsülni, hogy egy ember szeretetét élvezheti.

Chris Evans az elmúlt években olyan filmekben szerepelt mint a Bosszúállók, az Amerika kapitány-filmek vagy a Tőrbe ejtve. Nemrég ő adta a hangját Buzz Lightyearnek, az akciófigura életéről készült animációs filmben, közelgő mozija a The Gray Man, ami júliusban jelenik majd meg a mozikban, pár hétre rá pedig a Netflixen is elérhető lesz.

Ez is érdekelhet:

Kutyák álmaiban a jövő?

Egy közös háztartásban nemcsak szerelmünk, hanem háziállatunk kapcsán is rendre meglepő tulajdonságokat fedezhetünk fel, például azt, hogy kutyusaink alvás közben gyakran mozognak. Az izomrángások, jellegzetes szemremegés vagy nyüszítés egyértelmű bizonyítékként szolgálnak arra, amit már eddig is sejtettünk: kedvenceink álmodnak, méghozzá nem is akárhogy. Ha szeretnél többet tudni, akkor olvasd el a cikkünket!

Forrás: justjared.com