Barion Pixel A Tinder-csaló áldozata, Cecilie Fjellhoy párkereső műsorban akarja megtalálni a szerelmet – Coloré

A Tinder-csaló áldozata, Cecilie Fjellhoy párkereső műsorban akarja megtalálni a szerelmet

2022. 11. 28.

A 27 éves Cecilie Fjellhoytól 250 ezer fontot csalt ki a Tinder svindler Shimon Hayut, akinek története a Netflixen vált ismertté és hírhedté.

Cecilie Fjellhoy egyike volt annak a számtalan nőnek, akit Hayut becsapott, mivel a férfi egy orosz-izraeli gyémántmágnás fiának adta ki magát a társkereső alkalmazásban. Az év elején vált népszerűvé a sztori, amikor a Netflix A Tinder-csaló című dokumentumfilmje elmesélte és bemutatta, hogyan verte át őket, hogy pénzt adjanak kölcsön neki.

A Tinder-csaló Cecilie Fjellhoy-t is átverte
Forrás: Netflix

Shimon olyan pazar ajándékokkal bűvölte el a nőket, mint a magánrepülőgépes utazások, amelyeket készpénzből finanszírozott, és amelyet más nőktől csalt ki. Az egyik nagy átvert, Cecilie Fjellhoy részt vesz az E4 csatorna Celebs Go Dating című párkereső műsorában, abban a reményben, hogy újra megtanulhat bízni a férfiakban.

A norvég szépség, Cecilie elmesélte, hogy mióta maga mögött tudja az átverést, nagyon bizalmatlan és távolságtartó, de szeretné újra megnyitni a szívét, és megtalálni a párját. Nehéz, de nem akarja másokra vetíteni azt, ami nem az ő hibájuk és már szeretne végre új emberekkel ismerkedni.

A Tinder-csaló Cecilie Fjellhoy-t is átverte
Forrás: Netflix

Az emberek nem gondolják, hogy még mindig a hatása alatt vagyok, pedig nem könnyű egy ilyet kiheverni. A túláradó, irreális dolgok, mint a magánrepülőn való utazás…biztos, hogy többet nem kerülök ilyen helyzetbe. Nehéz, de elhatároztam, hogy meggyógyul a lelkem és nem adom fel a társam megtalálását.

A Tinder-csaló
Forrás: Netflix

A Tinder-csaló című dokumentumfilm egyébként arra is nagy hangsúlyt fektetett, hogy rámutasson a közösségi oldalak és a társkeresők hazug és felszínes világára. Sokan ugyanis hajlamosak elhinni mindent, mindössze néhány kép és személyes leírás alapján.

Forrás: dailymail.com
Borítókép forrása: Northfoto