Barion Pixel A Die Hard szereplője megosztotta utolsó találkozásának történetét Bruce Willis-szel – szem nem marad szárazon – Coloré

A Die Hard szereplője megosztotta utolsó találkozásának történetét Bruce Willis-szel – szem nem marad szárazon

2023. 12. 17.

De’voreaux White több Drágán add az életed! filmben is Bruce Willis mellett játszhatott, akivel még azelőtt találkoztak, hogy a gyilkos kórt diagnosztizálták.

Bruce Willis játszotta John McLane-t a kultikussá vált 1988-as Die Hard-ban, ami számos folytatást is megért és növelte a benne szereplő sztárok népszerűségét. De’voreaux White volt a szerencsés, aki Argyle karakterét kapta a filmekben és eljátszhatta a limuzinsofőr.

Az 58 éves színész újra találkozhatott szereplőtársával egy reklámfilm forgatása kapcsán, még mielőtt Willis-nél diagnosztizálták volna az afáziát. White, aki egyéb filmekben is szerepelt, de legismertebb szerepe Argyle maradt, egy friss interjúban mesélt arról, milyen volt viszontlátnia az akkor már problémákkal küzdő sztárt.

Die Hard, Bruce Willis
Forrás: Northfoto

2020-ban egy reklámot forgattak az Advance Auto Parts’ cégnek a DieHard elnevezésű autó akkumulátorokhoz. A színész felidézte, hogy azonnal úgy ölelkeztek és nevettek, mint régen, nagyon boldogak voltak a viszontlátástól.

Épp a jelenetben voltam, amikor valaki hátulról megkopogtatott és szólt, hogy “Argyle?” Megfordultam és Bruce volt az, nagyon nevettem és kiabáltam, hogy “Hol a francban voltál? Mostanra már tőled akár halott is lehetnék!” Aztán ölelkeztünk és nevettünk, és sokat beszélgettünk. Csodálatos volt az egész. Kreatív szabadságot kaptunk a reklámban, újra élhettük karaktereinket, mókázhattunk. Annyit köszönhetek ennek az embernek, a karrierem indulását, tanított a színészetre, és nagy szerepe van az életemben. Monumentális érzés, hogy ismerhetem.

– mesélte el De’voreaux, aki hozzátette, hogy bár nem tartották a kapcsolatot, ő hébe-hóba felhívta Willis-t, aki mindig azt mondta, jól van.

Két évvel a reklám után kiderült, hogy Bruce Willist afáziával diagnosztizálták, ami az agy és a beszédközpont leépülését eredményezi. A sztár azóta visszavonult, öt gyermeke, felesége Emma Heming és exe, Demi Moore is mindenben mellette áll.

De’voreaux White azt üzeni neki, hogy köszöni, hogy ismerheti, hálás, hogy dolgozhatott vele és egy igazán tisztességes, mély embernek tartja. Mindezt könnyek között mondta el.

Forrás: Daily Mail
Borítókép forrása: Northfoto