Barion Pixel Rumer Willis-nek hiányzik az édesapja – Bruce Willis 35 éves lánya megtörten posztolt – Coloré

Rumer Willis-nek hiányzik az édesapja – Bruce Willis 35 éves lánya megtörten posztolt

2023. 11. 21.

Rumer Willis, Bruce Willis lánya összetört szívvel, tehetetlenül nézi édesapja leépülését.

Rumer Willlis, Bruce Willis és Demi Moore közös lánya nemrégiben adott életet első gyermekének, és így még jobban fáj neki, hogy apja nem vehet részt úgy az unokázásban, ahogy szeretett volna. A család csak annyi részletet oszt meg a színész állapotáról, amennyit feltétlenül szükséges, ám a lány posztjából arra következtethetünk, hogy a színész nincs jó állapotban.

Rumer Willis bánata

Mint az közismert, Bruce Willis-nél a demencia egy olyan formáját diagnosztizálták, ami elsők között a beszédközpontot sújtja, így a Die Hard sztárjának állapota folyamatosan romlik. Lánya, Rumer az Instagramra írta ki bánatát. A gondolataihoz csatolt képen kiskorában látható fiatal édesapjával.

Ma különösen hiányzik az apukám

-írta Rumer Willis az Instagramra. Szavaiból érezhető, hogy vágyik a régi szép időkre, amikor gondtalan gyermek volt, és nagy és erős apukája mindig ott volt, amikor szüksége volt rá.

Bruce Willis-t épp pár nappal ezelőtt kapták lencsevégre, amikor Los Angeles-ben volt családjával. Úgy tudni, hogy a színész állapota sokat romlott az utóbbi időben, és hogy az őt mindig jellemző életöröm már a múlté.

Rumernek azért is különösen fájdalmas így látnia az apját, mert tavasszal született meg a kislánya, és tudja, hogy soha nem lesz a kislánynak olyan nagypapája, amilyen lehetett volna. Mindennek ellenére készült már közös kép a színészről és az unokájáról, amiről Rumer azt írta, hogy soha nem fogja elfelejteni, hogy apja milyen gyengéd volt a kis Louettával. A kép mellé azt is odaírta, hogy Bruce Willis-nél jobb és szeretőbb apát nem is kívánhatott volna magának.

Rumer Willis egy régi képpel emlékezett a régi, gondtalan időkre / Kép forrása: Instagram / Rumer Willis
Rumer Willis egy régi képpel emlékezett a régi, gondtalan időkre / Kép forrása: Instagram / Rumer Willis

A 35 éves Rumeren kívül testvérei, a 32 éves Scouton és a 29 éves Tallulah is sok időt töltenek apjukkal, míg a színész második házasságából született tizenegy éves Mabel és a két évvel fiatalabb Evelyn jelen vannak apjuk mindennapjaiban.

A sztár felesége, Emma elmondta, hogy a férjét sújtó betegség nemcsak a memóriát befolyásolja, hanem megváltoztatja az alany személyiségét, valamint a beszédében és a mozgásában is nehézségeket okoz.

Mióta a színész betegsége kiderült, a család minden apró dologban az örömöt keresi, és az élet minden pillanatára ünnepként tekintenek, hiszen tudják, hogy egyre kevesebb ilyen élmény jut nekik.

Forrás: Daily Mail.

Nyitókép forrása: Getty Images