Barion Pixel Így öleli magához 2 hónapos unokáját Bruce Willis – Coloré

Így öleli magához 2 hónapos unokáját Bruce Willis

2023. 06. 21.

Bruce Willis unokája, Louetta két hónappal ezelőtt született meg, és nyugodtan elvan híres nagypapája karjaiban.

Bruce Willis-ről nemrégiben aggasztó hírek érkeztek, ugyanis a színész afáziában szenved, ami nemcsak a szövegtanulást nehezíti meg számára, hanem a beszédet is. A színész teljesen visszavonult művészetétől, ám családtagjainak hála olykor megtudhatjuk, hogyan telnek a mindennapjai az egykori John McClane-nek.

Willis szerettei nagyon összetartóak, ugyanis első felesége, Demi Moore is gyakran megjelenik náluk, és egy családként ünneplik a születésnapokat és a karácsonyt is.

Bruce Willis első unokája

Rumer Willis, a színész 34 éves lánya osztott meg egy fotót, amin két hónapos lánya látható a nagypapájával. Az édes kis képet egy másik követi, ahol már Rumer tartja a karjában Lou-t, apja pedig átöleli őt.

A kis Lou teljes neve Louette Isley Thomas Willis, így híres nagypapája vezetéknevét is továbbviszi. Április 18-án született otthon, ugyanis Rumer szerette volna átélni az otthonszülés csodáját, melyen dúlája, édesanyja, és férje segítették át. A méhösszehúzódások éjszaka kínozták a színészpár gyermekét, a reggeli órákban pedig felgyorsult a folyamat. Mint Rumer elmondta, már a kitolási szakasznál jártak, amikor a kisbabát még magzatburok vette körül, úgyhogy a szülésznő utasítására ő maga pattintotta el a burkot, majd a magzatvíz elfolyása után nem sokkal világra jött a kis Lou.

Ahogy Rumer Instagram oldalán írta a kép mellé:

Látni az apámat, ahogy a lányomat tartja, olyan dolog, amit örökké kincsként fogok őrizni. Az iránta való kedvessége és szeretete tiszta és csodálatos. Papa, olyan szerencsés vagyok, hogy vagy nekem, és Lou is az! Köszönöm, hogy bolondos, szerető és legjobb apuka vagy, akit egy lány kívánhat magának. A legjobb lányos apa!

Reméljük, hogy Bruce Willis még sokáig ringathatja karjaiban az unokáját, és hogy afáziája ellenére sok mindent tud tanítani a kis Lou-nak!

Forrás: USA Today.

Nyitókép forrása: Getty Images