Barion Pixel Az első családi fotó, melyen Bruce Willis szerepel, mióta bejelentette súlyos betegségét – Coloré

Az első családi fotó, melyen Bruce Willis szerepel, mióta bejelentette súlyos betegségét

2022. 12. 16.

A népszerű akciósztár, Bruce Willis visszavonult a filmezéstől, miután afáziát diagnosztizáltak nála, ami befolyásolja memóriáját, és beszédkészségét is.

Bruce Willis büszkén pózolt teljes családja körében, az édes karácsonyi családi fotón mind az öt gyereke, valamint exe, Demi Moore és jelenlegi felesége, Emma Heming is szerepel. Demi és Bruce lányai, Tallulah (28), Scout (31) és Rumer (34), a színész két gyermeke Emmával pedig Mabel Ray (10) és Evelyn Penn (8).

Bruce Willis
Forrás: Northfoto

Willis és Moore 1987 és 2000 között voltak házasok, míg Emma és Bruce 2009-ben kötötték össze életüket papíron. A család márciusban jelentette be, hogy Bruce agyi betegségben szenved, az afázia befolyásolja a betegek beszéd- és nyelvértési képességét, kognitív zavarokat okozhat, ezért a legendás színész úgy döntött, visszavonul.

Bruce Willis
Forrás: Northfoto

A családi karácsonyi fotó az első a 67 éves sztárról, amióta bejelentette, hogy az afázia diagnózisa miatt felhagy a filmezéssel. Demi átkarolta volt férjét a fotóhoz, míg Bruce Willis jelenlegi felesége, Emma Demire hajol és a mozaik család öt gyermeke is láthatóan nagyon boldog. Szép példa ez arra, hogy a válás után is van élet és harmónia.

Egy család vagyunk! Élvezzük az ünnepi hangulatot!

– írta a 60 éves Demi Moore a fotóhoz.

A lapozgatós posztban több kép is látható, Demi azt is megörökítette, amikor Bruce és Emma a vacsoraasztalnál egymás kezét fogják. Illetve a házi kedvenc, csivava is helyet kapott a családi pillanatokon. Bruce Williséknél tényleg meghitt és teljes az ünnepi időszak, látszik, hogy nagyon összetartanak és támogatják egymást. Különösen szükség van most erre, hogy a Die Hard sztárjának állapota nem tudni, meddig fog stagnálni vagy romlik-e a közeljövőben.

Egy közeli forrás szerint a színész állapota sajnos a diagnózis óta rosszabb lett, így minden gyermeke a lehető legtöbb időt tölti vele és így tesz Demi Moore is. Az afázia egy olyan tünetegyüttes, amely valamilyen agyi sérülés (stroke, agyérgörcs, agydaganat) következtében alakul ki, és aminek nyomán mozgási zavarok, beszédzavar, hangképzési problémák vagy akár a nyelv megértésének problémája lépnek fel.

Forrás: dailymail.com
Borítókép forrása: Northfoto