Barion Pixel Bruce Willis és Cybill Shepherd újra együtt – Kultikus sorozatuk itt lesz látható – Coloré

Bruce Willis és Cybill Shepherd újra együtt – Kultikus sorozatuk itt lesz látható

2022. 10. 08.

Az ikonikus páros, Bruce Willis és Cybill Shepherd a streaming platformokat is meghódíthatja végre.

A simlis és a szende (Moonlighting) egy 1985-1990 között futott amerikai krimisorozat, mely megalapozta Bruce Willis világhírnevét.

A sorozat alkotója Glenn Gordon Caron, a történet pedig egy nő és egy férfi által működtetett nyomozóiroda kalandjait követi nyomon. A női főszereplő Cybill Shepherd volt, a két karakter pedig folyton kerülgette a forró kását, szerelem vagy partnerség, ahogy az számos sorozat alapja szokott lenni.

Bruce Willis és Cybill Shepherd
Forrás: Northfoto

A sorozat hat Emmy-díjat is bezsebelt a sugárzása alatt. A széria további szereplői között szerepelt Allyce Beasley, Curtis Armstrong és Jack Blessing. A történet öt évadot élt meg és most állítólag elérhető lesz végre egy streaming platformon is. Legalábbis ez a nagy terve az alkotó Glenn Gordon Caronnak, aki bejelentette közösségi oldalán a hírt. Így, ha csak virtuálisan is, de a nagyszerű duó ismét együtt lesz, egy új formában juthatnak el a közönséghez.

Bruce Willis és Cybill Shepherd
Forrás: Northfoto

Azt egyelőre nem tudni, mikor és melyik szolgáltató videótárába kerül fel a Simlis és a szende, de már folyamatban van a projekt. Azért ha igazán jó tanáccsal akarnánk élni, a legjobb lenne egy reboot a sorozatnak, azoknak úgyis most virágkorát éljük. Sokan néznék nosztalgiával a még mindig menő Bruce Willist partnerével, bár sajnos az akcióhős nemrég bejelentette, hogy visszavonul, mivel afáziát diagnosztizáltak nála, és ez sajnos a kognitív képességeit (memória, figyelem, képzelet, érzékelés) negatívan befolyásolja.

Forrás: hollywoodreporter.com
Borítókép forrása: Northfoto