Bruce Willis 2 hónappal betegsége bejelentése után mutatkozott először nyilvánosan

Végre-valahára újra lehet hallani Bruce Willis-ről, sőt mi több, hétvégén már programozni is volt.

Bruce Willis-ről nemrég derült ki, hogy afáziával diagnosztizálták, ami miatt úgy döntött, hogy visszavonul. Lányai és felesége, Emma is többször osztott meg róla friss információkat, ő azonban inkább a betegségére és a gyógyulásra összpontosított az elmúlt két hónapban.

Bruce Willis
Forrás: Northfoto

Most viszont úgy döntött ideje kicsit lazítania, és újra emberek közé mennie, ezért az egyik jó barátjával betértek a Los Angelesben található Divino nevű olasz étterembe egy kicsit beszélgetni. A Die Hard 67 éves színésze a róla készült fotók alapján jól van, és úgy tűnik, dolgozik azon, hogy a betegsége minél kevésbé befolyásolja az életét és az emberekkel való kapcsolatait.

Bruce Willis
Forrás: Northfoto

Bruce Willis vasárnapi kirándulása volt az egyik első alkalom, amikor nyilvánosan mutatkozott betegségének bejelentése óta. Az afázia egyébként egy olyan beszédzavar, amely agyvérzés, fejsérülés vagy agydaganat (esetleg fertőzés) hatására alakul ki.

Teljes gyógyulásra ritkán van esély, de kitartó terápiával jelentős javulást lehet elérni. Bruce Willis-t feleségén, Emmán kívül, öt lánya és volt felesége is teljes vállszélességgel támogatja.

Visszavonulásának és betegségének híre minden szakmabelit és rajongót sokkolt, hiszen 67 évesen még rengeteg filmes terve volt. De a jelek szerint nincs okunk az aggodalomra, ugyanis a helyzethez képest jól van és boldogan tölti a mindennapjait.

Ez is érdekelhet:

Kate Winslet

Kate Winslet igazán büszke lehet, hiszen filmes díjai mellett 21 éves lánya, Mia Threapleton is elindult a színészi pályán, méghozzá híres édesanyja oldalán. Az Oscar-díjas sztár legújabb produkciójában Mia fogja alakítani a filmbeli lányát, amelynek forgatási pillanatairól is készült néhány fotó. Hogy pontosan, milyen filmről van szó, azt a cikkünkből megtudhatod!

Forrás: justjared.com

Ha tetszett a cikk, mutasd meg az ismerőseidnek is!

NEKED AJÁNLJUK

A 3 legmakacsabb csillagjegy, akikre senki sem tud hatni