Kate Winslet és 21 éves lánya közös filmen dolgozik

2022. 05. 14.

Kate Winslet napjaink legjobb színésznői közé tartozik, így kétség sem férhetett hozzá, hogy valamelyik gyermeke is örökli a tehetségét.

Kate Winslet igazán büszke lehet, hiszen filmes díjai mellett 21 éves lánya, Mia Threapleton is elindult a színészi pályán, méghozzá híres édesanyja oldalán.

Kate Winslet
Forrás: Northfoto

Az Oscar-díjas sztár legújabb produkciójában Mia fogja alakítani a filmbeli lányát, amelynek forgatási pillanatairól is készült néhány fotó. Anya és lánya a való életben is nagyon jól kijönnek, Mia pedig issza édesanyja tanácsait, aki több interjúban is elmondta, hogy gyermeke nagyon kitartó és határozott, ha a céljai eléréséről van szó.

Mia Threapleton első szerepét a 2014-es A virág románca című filmben kapta, majd 2020-ban a Shadows című kis költségvetésű thrillerben láthattuk. Ám úgy fest, hogy az ismertté válás a mostani alkotásával történhet meg, hiszen ő és Kate is főszerepet játszanak az I Am… című elismert drámasorozat új évadában, amelynek minden része külön történetet dolgoz fel, mégpedig egy teljes film hossza alatt. Kate Winslet – aki egyébként az Avatar második részében is felbukkan – és Mia a különböző női sorsokat, történeteket bemutató antológiasorozat első részében játszik főszerepet.

A sorozat készítője, Dominic Savage elárulta, hogy a produkció összes részét a főszereplőkkel szorosan együttműködve dolgozták ki, elsősorban személyes mondanivalójuk miatt.

“Az I Am a nők tapasztalatait dolgozza fel olyan pillanatokban, amelyek „érzelmileg nyersek és elgondolkodtatóak” – tette hozzá Savage.

Mia Threapleton édesapja révén is kapott egy jó adag szeretetet a filmek iránt, mivel Jim Threapleton rendezőként keresi a kenyerét. Kate Winslet és Mia édesapja 1998-tól 2001-ig éltek házasságban.

Christopher Walken

Christopher Walkent – aki olyan filmekben nyújtott maradandó alkotást, mint a Távkapcs, a Ponyvaregény, Az Álmosvölgy legendája, A szarvasvadász vagy a A tűzben edzett férfi – több sorozat és film főszereplőjeként láthattuk közel a 80-hoz is, most pedig egy újabb nagyysikerű alkotással bővíti az amúgy sem rövid listáját. Ha kíváncsi vagy, mely filmről van szó és kikkel láthatjuk együtt a filmvásznon, akkor olvasd el cikkünket!

Forrás: dailymail.com