Barion Pixel Megérkezett a visszavonulását 3 hónapja bejelentő Bruce Willis új filmjének előzetese – Coloré

Megérkezett a visszavonulását 3 hónapja bejelentő Bruce Willis új filmjének előzetese

2022. 06. 28.

Valószínű ez lesz Bruce Willis utolsó filmje, amiben láthatjuk, hiszen márciusban végleg visszavonult betegsége miatt.

Bruce Willis igazi legenda az akciófilmek világában, aki a Die Hard és a Ponyvaregény című alkotásokkal egy életre beírta magát a filmtörténelembe. Ezért is volt minden rajongója szomorú, amikor márciusban felesége és lányai is bejelentették visszavonulását az afázia nevű betegsége miatt.

Bruce Willis
Forrás: Northfoto

Most azonban egy jó hír miatt hallani megint Willisről, hiszen kijött legutolsó filmje, a Wrong Place első előzetese.

Az alkotásban Ashley Greene a másik főszereplő, akit a közönség elsősorban az Alkonyat-filmek Alice-ének megformálójaként ismernek, és aki most először játszik akciófilmben. A Wrong Place története szerint egy Franck nevű férfi (Bruce Willis) – aki egy kisváros egykori rendőrfőnöke – azon kapja magát, hogy egy drogbáró üldözni kezdi, hogy elhallgattassa, mielőtt tanúvallomást tehetne ellene, de végül ő lesz az, akinek a lánya életéért kell küzdenie.

Bruce Willis az 1980-as évek végén vált ismertté, és azóta óriási hollywoodi karriert futott be, többek között Golden Globe- és Primetime Emmy-díjat is kapott színészi munkásságáért. Az akciófilmek mellett drámákban és sci-fi filmekben is megmutatta sokoldalú tehetségét. Ilyen volt a Hatodik érzék vagy az Ötödik elem.

Magánélete is szerencsésnek mondható, hiszen első feleségével, Demi Moore-ral tizenhárom év után ugyan elváltak, de három lányuk és az egymás iránti tisztelet miatt legjobb barátai maradtak egymásnak. Második felesége, Emma Heming két kislányt szült neki, és tizenkét éve élnek boldog házasságban.

Bruce Willis
Forrás: Northfoto

Ez is érdekelhet

A 90-es évek legszebb sztárpárjai

Nem újdonság, hogy a sztárok egymás között esnek szerelembe, ami bizonyos esetekben annyira jól “sikerült”, hogy a média és az emberek is igazi álompárként tekintettek rájuk. A 90-es években egyre több olyan kép készült a sztárvilág krémjéről, amelyeknek köszönhetően az átlag emberek is kaptak egy kis szeletet az életükből, így abból is, hogy épp kivel vannak. Az egyik legvadabb évtizedben igazi ikonikus párok születtek, akiknek a szerelme a mai napig nem merült feledésbe, ahogy szakításuk oka sem. Ha szeretnéd tudni, kikről van szó, akkor olvasd el a cikkünket!