Barion Pixel 5 megdöbbentő tény Britney Spears: A bennem élő nő című életrajzi könyvéből – Coloré

5 megdöbbentő tény Britney Spears: A bennem élő nő című életrajzi könyvéből

2023. 10. 29.

A frissen megjelent memoár kényes és kellemetlen részleteket oszt meg számos ismert emberről és Britney Spears családjáról is.

Már mielőtt megjelent Britney Spears The Woman in Me című életrajzi regénye, jó pár szaftos részlet kiszivárgott. Tudni lehetett, hogy a 41 éves sztár lerántja a leplet mindarról, amit el kellett szenvednie ahhoz, hogy a világ egyik legismertebb és legsikeresebb énekese lehessen. Górcső alá vette karrierjét, szerelmi életét és persze családját is, utóbbi egyben a menedzsmentjét is jelentette, sőt, apja 13 évig gyámság alá vonta őt idegösszeomlása után.

Britney Spears
Forrás: Northfoto

A könyv már ott van a boltok polcain és az olvasók kezében, a magazinok pedig egyre több és több infót mesélnek el, amelyek meghökkentőek, ugyanakkor reklámnak sem utolsóak. Bizonyos részletek eddig titkoltak voltak. Jöjjön most 5 dolog, ami megrázza a közvéleményt.

Abortusz 19 évesen

Meglepetés volt, de számomra nem jelentett tragédiát. Annyira szerettem Justint. Mindig is arra vágytam, hogy egy nap közös család leszünk. Ez sokkal korábban történt, mint amire számítottam. De ő határozottan nem örült a terhességnek, mondta, hogy nem állunk készen rá, mert túl fiatalok vagyunk.

– írja Britney az NSYNC frontemberéről, akit azóta annyi szidalmazás ért, hogy Instagramján letiltotta a kommentelési lehetőséget.

Megcsalás

Britney Spears könyvében két évtizedes pletykák és találgatások után világossá válik, hogy megcsalta Timberlake-et Wade Robson koreográfussal. Justin erről írta a Cry Me a River című számát, aminek hatására rengeteg támadás érte a Toxic előadóját. Akkor azonban ő nem vágott vissza, pedig tudta, Justin is többször félrelépett. Nem hallgat tovább erről sem.

Szakítás üzenetben

Végül sms-ben vetett véget a kapcsolatunknak, miközben a Darkchild Overprotected remixéhez készült videót forgattuk.

– meséli az énekesnő, aki végül sosem készítette el ezt a klipet a rajongók nagy bánatára.

Britney Spears
Britney Spears és Justin Timberlake / Kép forrása: Denise Truscello / Contributor / WireImage / Getty Images

Már 14 évesen szexuálisan aktív volt

Miközben Britney Spears az 1990-es évek végén a pop leghíresebb szüzeként tört be a zenei életbe, bevallotta, hogy 14 évesen vesztette el ártatlanságát, ami akkoriban azért nem volt még divat. Spears nem nevezi meg, akivel először szexelt, a könyvben úgy utal rá, mint aki akkor 17 éves volt, és bátyja, Bryan Spears egyik haverja.

Fiai miatt engedte, hogy korlátozzák

Egykori férje, Kevin Federline kapta két fiuk kizárólagos felügyeleti jogát, miután Britney-nek mentális problémái lettek. Ahhoz, hogy engedjék neki a kapcsolattartást, bele kellett mennie a gyámságba apja által, és ő úgy volt vele, a gyermekei mindennél többet érnek, a szabadságánál is.

Borítókép forrása: Northfoto

0 /eletmod/sztarok/britney-spears-konyv-2/