Bréking! Naomi Campbell anya lett 50 évesen

2021. 05. 18.

Egészen elképesztő, de a szupermodell anya lett, amit közösségi oldalán jelentett be.

Naomi Campbell saját Instagram oldalán osztotta meg az örömhírt, hogy immáron ő is az édesanyák táborát erősíti.

Naomi Campbell
Forrás: northfoto.com

Bizony jól olvastátok, a szupermodellnek végre valóra vált élete legnagyobb álma és gyermeke született. Naomi ugyan elmúlt 50 éves, de több interjúban is elárulta, hogy nem a korától teszi függővé, hogy valaha családja legyen, illetve az örökbefogadás is napirenden volt nála, ám valamiért mindig máshogy alakultak a dolgai. Legalábbis ez ideáig, bár azt még nem tudni, hogy béranya segítségével vagy örökbefogadás által lett-e kislánya, mindenesetre mindenkit meglepett az ennivaló posztja:

„Ez a gyönyörű kis áldás engem választott, hogy az anyukája legyek. Megtisztelő, hogy ez a szelíd kis lélek az életem része lehet. Nem is tudom szavakkal leírni azt az életre szóló köteléket, amelyen most osztozunk az én kis angyalommal. Nincs ennél nagyobb szeretet.”

https://www.instagram.com/p/CPA-OI0JwBp/

Az újdonsült anyuka sokak szemében nőtt nagyot, hogy szingliként is belevágott egy ilyen óriási felelősséggel járó feladatba. Hozzá hasonlóan egyébként Lucy Liu, Charlize Theron és Monica Cruz is egyedülállóként vállalt gyermeket, amellyel mindenki számára bebizonyították, hogy férfi nélkül is lehetséges boldog családot teremteni.

Forrás: people.com