Gólyahír: apa lett a Reszkessetek betörők! sztárja

2021. 04. 13.

A világ legismertebb gyereksztárjaként írta be magát a történelembe, most pedig annyi megpróbáltatás és botrány után Macaulay Culkin apa lett!

A színésszel és párjával, Brenda Song-al madarat lehet fogatni, hiszen jó ideje családot terveztek, ez az álmuk pedig idén valóra is vált. Az örömhírt egy amerikai magazinnal osztották meg elsőként, amelynek hasábjain azt is elárulták, hogy kisfiúk a Dakota nevet kapta, valamint 3110 grammal jött a világra, természetesen makkegészségesen.

macaulay culkin
Forrás: northfoto.com

A picit Culkin nővéréről nevezték el, akit 29 évesen – 2008-ban – gázolt el egy kocsi, majd halt bele a sérüléseibe.

A Reszkessetek betörők! egykori sztárja és kedvese Thaiföldön, a Changeland forgatásán ismerkedtek meg, ahol állításuk szerint első látásra egymásba szerettek. Ennek már 4 éve, kapcsolatuk működőképességét pedig mi sem bizonyítja jobban, hogy Culkin újra formába hozta magát és egyre több felkérést kap.

Hat éve sokan megmertek volna esküdni rá, hogy a színész nem fogja megélni a 40-et, most mégis élete talán legjobb éve előtt áll. Amellett, hogy édesapa lett, napjaink egyik legnépszerűbb sorozatában az American Horror Story 10. évadában tér vissza főszereplőként.

Forrás: people.com