Barion Pixel Brad Pitt nem akármilyen szerepben fog visszatérni – Coloré

Brad Pitt nem akármilyen szerepben fog visszatérni

2022. 01. 04.

Az Oscar-díjas Brad Pitt egy Forma-1-es pilótát fog alakítani az Apple Studios új filmjében.

Elérkezett az ideje annak, hogy a legnagyobb hollywoodi nevek a mozivásznak után a képernyőkre is leszerződjenek, méghozzá a streaming szolgáltatók saját gyártású filmjeihez.

92nd Academy Awards Press Room
Forrás: Northfoto

Csak nemrég derült ki, hogy Keanu Reeves a Huluhoz igazol egy igazán félelmetes sorozatra, most pedig Brad Pitt neve merült fel az Apple streaming csatornájával kapcsolatban.

Az F1 világáról és a Forma-1-es pilótáról szóló filmben Pitt egy visszavonult versenyzőt alakít majd, aki mentoráltját igyekszik eljuttatni a győzelemhez. A filmet Joseph Kosinski rendezi, a producer Jerry Bruckheimer, és maga Lewis Hamilton is szerepel majd a történetben.

Ha igazak a hírek, az Apple két esetben is tárgyal Pittről, a másik filmnek egyelőre nincs címe, de azt tudni lehet, hogy George Clooney lenne a másik főszereplő benne. A színészek már szerepeltek együtt az Ocean’s Eleven filmekben, és az Égető bizonyítékban is, tehát biztosan működik köztük a kémia, ami elhozza a várt sikert.

Bradről egyébként az elmúlt években elsősorban az Angelina Jolieval való kapcsolatáról lehetett olvasni, akivel hol jobb, hol rosszabb a viszonya.

Forrás: variety.com