Barion Pixel Keanu Reeves a Mátrix legújabb része után egy thrillerben lesz látható – Coloré

Keanu Reeves a Mátrix legújabb része után egy thrillerben lesz látható

2022. 01. 04.

Keanu Reeves eddig még nem szerepelt televíziós formátumban, most azonban úgy néz ki, igent mond a HULU streaming szolgáltatónak.

Köszönhetően a koronavírus járványnak és a megváltozott szokásoknak, a tévék és mozik mellett a streaming szolgáltatók is hasítanak, ha a filmkészítésről van szó. Saját gyártású sorozatok, filmek, animációs filmek érhetőek el mind a Netflix, mind a Hulu, az HBO Go vagy épp az Amazon kínálatában.

''the Matrix Resurrections'' Red Carpet U.s. Premiere Screening Arrivals
Forrás: Northfoto

Így a legnevesebb, A-kategóriás sztárok is szépen beszivárogtak ezekre a platformokra, illetve a saját gyártású produkciókba. Most épp Keanu Reeves-szel tárgyal a Hulu, akit egy nem mindennapi szerepre kérték fel.

A Mátrix sztárja lesz a főszereplője az Ördög a fehér városban című thriller adaptációnak, ami egy igaz történetet mesél el egy építészről és egy sorozatgyilkosról, akik sorsa összefonódik egy véletlen folytán.

Az 1893-as chicago-i világkiállításon Daniel H. Burnham briliáns építész és Henry H. Holmes orvos megismerkednek, majd létrehoznak egy “Gyilkos palotának” nevezett helyet, ahol nőket csábítanak el, kínoznak és csonkítanak meg. A történet tele lesz kifacsart romantikával, gyilkosságokkal, izgalmakkal és fordulatokkal, így Keanu Reeves rajongói már most dörzsölhetik a kezüket, hiszen a kritikusok szerint zseniális alkotásra számíthatnak.

A színészt – aki legutóbb a Mátrix: Feltámadások című filmben volt látható – eddig még soha nem láthattuk ilyen gonosz szerepben, ezért minden bizonnyal egy teljesen új oldalát ismerhetjük meg. És, ha ez nem lenne elég, a filmet Leonardo DiCaprio és Martin Scorsese készítik.

Forrás: deadline.com