Barion Pixel Megérkezett Brad Pitt új filmjének első teasere – Coloré

Megérkezett Brad Pitt új filmjének első teasere

2022. 02. 25.

Brad Pitt Bullet Train című filmjét tűkön ülve várja a világ.

Brad Pitt következő alkotása idén nyáron debütál a mozikban, amelynek első teasere végre megérkezett. Ezzel is egy kicsit csillapítva a rajongók étvágyát, hogy végre újra láthassák a világ egyik legsármosabb színészét, aki nem mellesleg csak és kizárólag A-kategóriás filmekhez adja a nevét.

Brad Pitt
Forrás: Northfoto

A filmet a zseniális David Leitch rendezte, aki olyan produkciókat tudhat a magáénak, mint a Deadpool 2. vagy a Hobbs és Shaw. A film története 5 bérgyilkosról szól, akik egy japán gyorsvonaton utazva döbbennek rá, hogy küldetéseik összefüggnek.

Brad Pitt mellett egyébként olyan színészek kaptak szerepet a nem mindennapi thrillerben, mint Sandra Bullock, Michael Shannon, Aaron Taylor-Johnson és Zazie Beetz.

A rövid kedvcsinálóban a címben is szereplő vonat hirdetése hallható, amelynek végén egy narrátor szájából a következő mondat hangzik el: „Ha békét hozol a világra, akkor a világ is békét hoz neked”. Ezért is érdekes, hogy egyszer csak megjelenik Brad Pitt sebhelyes arca, amint kétségbeesetten néz ki az ablakon és persze a nagy hír, hogy a teljes előzetes március 2-án landol, maga a film július 14-én kerül a mozikba.

Forrás: justjared.com