Barion Pixel A 31 éves Bill Skarsgard főszereplésével készül a Holló reboot – Coloré

A 31 éves Bill Skarsgard főszereplésével készül a Holló reboot

2022. 04. 03.

Bill Skarsgard lesz a főszereplője a Holló című filmklasszikus rebootjának.

Bill Skarsgard neve már nem ismeretlen a világ számára, hiszen a Skarsgard klán legfiatalabb tagja olyan filmekben volt látható, mint az AZ, az Atomszőke vagy az Örökkévalók.

BIll Skarsgard
Forrás: Northfoto

Most azonban talán minden eddiginél érdekesebb szerepben tűnik fel, hiszen a legfrissebb hírek szerint Bill Skarsgard játssza a főszerepet a Holló című kultikus film újragondolt változatában. A filmet Rubert Sanders rendezi, akinek a nevéhez olyan alkotások köthetőek, mint a Páncélba zárt szellem, valamint a Hófehér és a vadász.

A film alaptörténete egyébként hű lesz az eredetihez, vagyis a sztori középpontjában egy férfi, Eric Draven és menyasszonya áll majd, akiket brutálisan megöl egy banda miután kocsijukkal lerobbannak. Egy holló viszont feltámasztja Eric-et, aki mindent megtesz, hogy bosszút álljon azokon, akik kioltották szerelme és a saját életét is.

'the Crow' By Alex Proyas, Usa, 1994.
Forrás: Northfoto

Érdekesség, hogy a reboot forgatókönyvét Zach Baylin írta, aki a Richárd király film forgatókönyvéért idén hazavihette az Oscar-díjat.

A Holló forgatását 2022. júniusában kezdik el, mégpedig 50 millió dolláros költségvetéssel. Arról viszont nincs hír, mikor kerül a mozikba vagy a streaming szolgáltatók kínálatába.

Forrás: variety.com