Barion Pixel Hajdú Péternél jelent meg Berki Krisztián szelleme, Ambrus Attila pedig sokkoló helyen találkozna újra az édesanyjával – Lapszemle – Coloré

Hajdú Péternél jelent meg Berki Krisztián szelleme, Ambrus Attila pedig sokkoló helyen találkozna újra az édesanyjával – Lapszemle

2023. 12. 01.

Berki Krisztián ismét meglátogatta Pamelát, míg Ambrus Attila édesanyjával való rossz kapcsolatáról vallott.

A 2022. májusában tragikus hirtelenséggel elhunyt Berki Krisztiánról halála után is számos hír lát napvilágot. Nemcsak a mindent megváltoztató napról szólnak a hírek, hanem arról is, hogy szelleme vissza-visszajár, így keresve kapcsolatot azokkal, akiket itt hagyott. Legutóbb Hajdú Péter műsorában jelent meg, mégpedig a Beköltözve Hajdú Péterhez című szériában, ahol 56 perc 12 másodpercnél látható a különös jelenség.

Berki Krisztián visszatérése

A Bors által megszólaltatott jósnő szerint Berki át is ölelte Pamelát, ám mivel egykori kedvese nem érzi a jelenlétét, mert nem fogékony a szellemvilágra. Ennek ellenére Krisztián sajnálja, hogy pont közös kislányuk talált rá a végzetes napon, és nem akarja többet sírni látni Pamelát.

Nem ez volt az első alkalom, hogy az izomcelebként definiált híresség szelleme visszatért: egykori felesége, Berki Mazsi előtt is megjelent, de Hajdú Péterék házában is járt már, amikor is a műsorvezető és felesége egy kondigépén látta meg a ,,Berki” szót.

Ambrus Attila édesanyja

Az egykori ,,Viszkis rabló” emberségből tett tanúbizonyságot, amikor megbocsátott az édesanyjának, akire sokszor nem számíthatott gyerekkorában, és felnőttként is többször hagyta cserben őt. Bár Attila utat nyitott az életébe, az asszony kihagyta az unokája keresztelőjét és fia esküvőjére sem ment el. Mindennek ellenére a keramikus megbocsátott az édesanyjának, hiszen úgy gondolja, hogy a gyermekei életében helye van egy nagymamának. Mindennek ellenére – mint fogalmazott – szíve szerint csupán a pokolban találkozna újra a nővel, aki világra hozta – írja a Blikk.

Ambrus Attila megbocsátott, de nem felejt / Kép forrása: TV2
Ambrus Attila megbocsátott, de nem felejt / Kép forrása: TV2

Nyitókép forrása: TV2