Barion Pixel Ben Affleck jegygyűrű nélkül mutatkozott – egyre valószínűbb, hogy válnak Jennifer Lopezzel – Coloré

Ben Affleck jegygyűrű nélkül mutatkozott – egyre valószínűbb, hogy válnak Jennifer Lopezzel

2024. 05. 20.

Jennifer Lopez és Ben Affleck házasságában állítólag gondok vannak, és egyre több jel utal erre.

Ben Afflecket pár nappal ezelőtt a jegygyűrűje nélkül fotózták le, majd most újra a hűséget jelképező ékszer nélkül hagyta el a brentwoodi kastélyt, ami az egyik bérleménye a Batman sztárjának. Ha egy férfi nem viseli a gyűrűjét, az sosem jó jel. Emlékezzünk Sam Asgharira, aki tagadta ugyan, hogy komoly oka lenne, amiért nem hordja a gyűrűt, végül pár hónappal később bejelentette, hogy válik Britney-től. Lehet, hogy Ben Affleck és JLo kapcsolata is ide jut hamarosan?

Jennifer Lopez és Ben Affleck
Forrás: Charley Gallay / Stringer / Getty Images

Az Oscar-díjas Affleck gyönyörű szürke BMW-jével indult útnak, hogy találkozzon egykori feleségével, gyermekei anyjával, Jennifer Garnerrel illetve tinédzser lányával. Violettel. Garner édesapja nemrég halt meg, így különösen fontos neki, hogy szerettei körében legyen, volt férje pedig nagyon támogató vele és gyerekeikkel. Az 51 éves színész kockás inget viselt, és amint hanyagul kilógatta karját a luxusautóból, láthatóvá vált pőre gyűrűsujja. A képet IDE kattintva lehet megnézni.

Garner és Affleck válása 2018-ban véglegesedett, habár előtte már jó ideje hullámzó volt a kapcsolatuk és külön is éltek. Most mégis együtt töltenek nagyon sok időt, Ben ott van fia mérkőzésein és középső gyermekük, Seraphina, aki most már Fin-ként és fiúként szeretne élni, szintén sok odafigyelést igényel.

Eközben egyre több forrás erősíti meg, hogy Ben és Lopez nincsenek jól, talán már külön is költöztek és nem véletlen, hogy Affleck nem viseli a gyűrűt, mivel a válást fontolgatják. Azért a rajongók még nagyon reménykednek, hogy menthető ez a helyzet.

Forrás: Daily Mail
Borítókép forrása: Axelle/Bauer-Griffin / Contributor / Getty Images