Barion Pixel Meglepő! Austin Butler elárulta, ki lesz a plusz egy fője a 2023-as Oscar-gálán – Coloré

Meglepő! Austin Butler elárulta, ki lesz a plusz egy fője a 2023-as Oscar-gálán

2023. 02. 15.

Az idei Oscar-gála legjobb férfi főszereplő kategóriájának egyik jelöltje, Austin Butler, aki az év egyik legnagyobb alakítását nyújtotta az Elvis című életrajzi filmben.

Austin Butler már évek óta az egyik legtehetségesebb fiatal színész, aki tavalyi filmjével egy életre megverte a lábát Hollywood legnagyobb színészei között. A gálára általában mindenki plusz egy fővel érkezik, így a rajongók egyből azt kezdték feltételezni, hogy szépséges barátnőjét, Kaia Gerbert fogja magával vinni a filmes világ legrangosabb eseményére. Sajnos azonban mindenkit elkeserített a válaszával.

Austin Butler
Forrás: Northfoto

A 31 éves filmsztár hétfőn sok más A-listás hírességgel együtt, részt vett a 2023-as Oscar-díjra jelöltek ebédjén, ahova testvérével, Ashley-vel érkezett. Az eseményen adott interjúban elmondta, hogy édesapját szeretné magával vinni a 2023-as SAG Awards-ra, és mozgásedzőjét, Polly Bennettet a BAFTA-ra. Ebből kifolyólag sokan arra a következtetésre jutottak, hogy az Oscarra szerelmét viszi magával, de Kaia erre sem kapja meg a plusz egy fő lehetőségét. A színész ugyanis ügynökét, James-t szeretné élete eddigi legnagyobb eseményére kísérőnek, mivel régóta segíti a karrierjét.

Austin Butler az Elvis c. filmben
Forrás: Northfoto

17 éves korom óta ismerem, és történetesen az ügynököm is. Először barátok voltunk, ma pedig azt kell mondanom, hogy nélküle nem futottam volna be. Számtalanszor segített eldönteni, hogy megtegyek-e valamit vagy ne, de olyan is volt, amikor ő beszélt rá egy szerepre, ami mindig a legjobb döntésnek bizonyult. Olyan pillanatokban hitt bennem, amikor talán én sem hittem magamban. Azt hiszem James-t viszem magammal, mert már régóta velem van ezen az úton.

Sztárként lehetséges, hogy Kaia saját meghívót kap a díjátadóra, ám ez csak március 12-én derül ki, mikoris a hírességek színe-java tiszteletét teszi a vörös szőnyeges események legnagyobbikán, amelyen Austin Butler a legnagyobb esélyesek között van.

Forrás: justjared.com
Borítókép forrása: Northfoto
0 /eletmod/sztarok/austin-butler-plusz-egy-fo/