Barion Pixel Így tér vissza Elvis Presley a vászonra: csodás alakítás várható – Coloré

Így tér vissza Elvis Presley a vászonra: csodás alakítás várható

2022. 02. 18.

Csütörtökön jelent meg az első előzetes Baz Luhrmann hamarosan megjelenő életrajzi filmjéhez, amelyben Austin Butler Elvis Presley bőrében tér vissza.

A hamarosan mozikba kerülő film Elvis Presley, a szupersztár életének két évtizedét tárja fel, mielőtt 1977-ben, 42 éves korában meghalt volna.

Elvis Presley
Forrás: Northfoto

A alkotás különös figyelmet fordít Elvis és Tom Parker (Tom Hanks) menedzserrel fennálló összetett kapcsolatára. A film végig követi a szegénységből világhírnevet elérő fiatal énekes sztárrá válását és küzdelmeit.

A főszereplő Austin Butler, aki tökéletesen hozza a figurát és elképesztően hasonlít a néhai énekesre. A további szereplők között ott lesz Olivia DeJonge, aki Elvis feleségét, Priscilla Presleyt alakítja, édesanyját pedig Maggie Gyllenhaal kelti életre.

Elvis Presley
Forrás: Northfoto

Az első előzetes magával ragadó hangulatú, és egyértelművé teszi, hogy Austin Butler ezzel a szereppel sikeresen beléphet az A-kategóriás sztárok mezőnyébe. A fiatal színész a Shannara krónikákban vált ismertté, és bár eddig keveset hallhattunk róla, Elvis megformálásával ez végérvényesen megváltozhat…

Forrás: variety.com