Barion Pixel Austin Butler és Dua Lipa párosától hangos a sajtó – lehet, hogy ők lesznek az élőszereplős Herkules főszereplői – Coloré

Austin Butler és Dua Lipa párosától hangos a sajtó – lehet, hogy ők lesznek az élőszereplős Herkules főszereplői

2024. 06. 15.

Ismét egy élőszereplős Disney film, a főszereplők kiválasztása pedig mindenkit nagyon érdekel. Főleg, hogy Austin Butler neve ott van a lista élén.

A Herkules sokak kedvenc hőse és egyben kedvenc Disney meséje, mert amellett, hogy érdekes, nagyon vicces is. Mindenki imádta az animációs filmet és az eredeti színészeket, akik hangjukat kölcsönözték a rajzfilm karaktereknek. Ők voltak Tate Donovan, Danny DeVito és Susan Egan.

Herkules, Austin Butler és Dua Lipa
Forrás: Disney

Több pletyka kering arról, hogy vajon ki fogja életre kelteni az élőszereplős változatban a főhősöket, eddig felmerült Michael B. Jordan neve, mint Herkules, de most már Austin Butlert is lehetséges befutónak mondják. A női hírességek közül pedig Dua Lipa, Ariana Grande és Lizzo is említésre került.

A rendező Guy Ritchie lenne a különleges remake-ben a jelenlegi állás szerint.

Nézzük, melyik színész, miért lenne jó választás!

Austin Butler, mint Herk

A 32 éves Austin Butler most van a csúcson. Sokan nem is tudják, de karrierje a Shannara krónikái című fantasy sorozattal indult, a világhírt viszont az Elvis Presley szerepe hozta el neki, amiért Golden Globe- és BAFTA-díjakat is nyert. Bár nála kicsit testesebbnek képzeljük Herkulest, egy jó tréninget követően tökéletes lenne a fizimiskája a főszerepre.

0 /eletmod/sztarok/austin-butler-es-dua-lipa-herkules/