Atya ég! Jennifer Lopez ikonikus gyűrűjének értéke óriásit ugrott

Az biztos, hogy ennyiszer még a 2000-es években sem beszéltek az énekesnő és az Oscar-díjas színész kapcsolatáról...

Most pedig egy újabb velük kapcsolatos dolgon csámcsognak az oldalak, amely nem más, mint a világhírűvé vált rózsaszín jegygyűrű, amellyel annak idején Ben Affleck megkérte a Jlo kezét.

Forrás: northfoto.com

A gyönyörű, már-már álomszerű ékszert Harry Winston ékszertervező álmodta meg és készítette el a színész számára, aki 2002-ben ezzel térdelt le a szépséges énekes-színésznő elé és tette fel neki a NAGY kérdést. Bár a lagzi elmaradt – amelyet egy nappal a szertartás előtt fújtak le – a gyűrűt sosem adta vissza régi-új szerelmének. Ennek, na és persze a szakítás okára a mai napig nem derült fény, ugyanakkor mindenkiben felmerült a kérdés, hogy vajon elő fog-e valaha kerülni az a bizonyos “csodagyémánt” és, ha igen, lesz-e esküvő…

A válaszra valószínű még várni kell, hiszen csak nemrég melegítették fel a káposztát, de egy szakértő úgy gondolta elárulja, most mennyit is érne a 6,1 karátos gigantikus méretű gyűrű. Ben 1,4 millió dolláért vette, amely abban az időben – sőt most is – halandó ember számára felfoghatatlan összeg, arra viszont senki sem számított, hogy az elmúlt közel 20 évben még ennél is többet fog érni. A gyűrű értéke 1069 százalékkal nőtt, vagyis napjainkban 12 millió dollárért tudná Ben megvásárolni. Szerencsére azonban nem kell, mivel jelenleg is volt menyasszonya birtokában van.

A két sztár április óta alkot újra egy párt, így nem csoda, ha minden rajongó azt várja, hogy végre sor kerüljön az elmaradt esküvőre.

Forrás: popsugar.com

Ha tetszett a cikk, mutasd meg az ismerőseidnek is!

NEKED AJÁNLJUK

Amiről mindenképp beszélni szükséges egy kapcsolatban