Barion Pixel Csillogásból a mélybe: Armie Hammer egy hotelben dolgozik botrányai után – Coloré

Csillogásból a mélybe: Armie Hammer egy hotelben dolgozik botrányai után

2022. 07. 21.

Fényes jövő állhatott volna előtte, de 2021-ben nemi erőszakkal, kannibalizmussal vádolták meg a Szólíts a neveden! és Az U.N.C.L.E. embere sztárját. Armie Hammer így ma már fényévekre van Hollywoodtól, a hetekben egy hotel dolgozójaként kapták lencsevégre.

A Variety.com írta meg nemrég, hogy Armie Hammer, akiről tavalyi botránya óta semmit sem tud a média, a Kajmán-szigeteken tűnt fel, méghozzá egy hotel egyenruhájában. „Teljesen le van égve, és megpróbál pénzt keresni, hogy eltartsa a családját” – mondta egy neve elhallgatását kérő forrás.

Armie Hammer
Hammer 2019-ben az GO Campaign Gálán Los Angelesben. Forrás: Northfoto

Mint kiderült, az amerikai színészt először egy Twitterező szúrta ki egy szórólapon, ahol szállodaportási (concierge) szolgáltatásait hirdeti a Morritt’s Resort hotelben.

Állítólag azonban a szórólapot viccnek szánták, miután Hammer összebarátkozott a szálloda dolgozóival ott tartózkodása és golfozás közben. Azt mondták, hogy egyikük készítette el a lapot, és poénból elhelyezte néhány szobában, hogy megnézze, milyen reakciót vált ki az emberekből. Hammer ügyvédje is megerősítette, hogy a kiadvány kamu, azonban később fotók jelentek meg a színészről a hotel környékén, annak egyenruhájában, és a névtelen forrás elárulta, hogy csak Armie Hammert akarták védeni a „kamu szórólap”-sztorival.

Twitter Armie Hammer
Forrás: Twitter

Valójában „timeshare salesman”-ként dolgozik náluk, ami azt jelenti, hogy szobák különböző időtartamokra való kiadásával foglalkozik. A szóbeszéd szerint Hammert családja elvágta minden örökségétől, és Robert Downey Jr., a Bosszúállók-filmek sztárja támogatta anyagilag, amíg rehabon volt, így nem csoda, hogy bármilyen munkát elvállal.

Armie Hammer olyan filmekben tűnt fel az évek során, mint a Közösségi háló, a J. Edgar, A magányos lovas, Az U.N.C.L.E. embere, az Éjszakai ragadozók, a Final Portrait, a Szólítsd a neveden! és a Rebecca. Bár arról tweetelt 2021 elején, hogy az az ő éve lesz („2021 le fog térdelni előttem, és megcsókolja a lábam nyomát, mert innentől én vagyok a főnök”), nem igazán így alakult. Tavaly tavasszal ugyanis nemi erőszakkal, kannibalizmussal vádolták meg volt barátnői, ami már önmagában is borzasztó, erre csak rátesz egy lapáttal, hogy mindeközben házasságban élt Elizabeth Chambersszel. Neje azóta megbocsájtott Hammernek és a mai napig együtt vannak.

Forrás: Variety

Ez is érdekelhet: Sztárok meglepő szakmái a hírnév előtti időkből

Ugyan Armie Hammer nem a sztárság előtt, hanem utána/helyette kénytelen hétköznapi munkát végezni, azonban vannak olyan hírességek, akik még a Hollywoodba való betörésük előtt dolgoztak valamilyen szokatlan helyen. Tudtad például, hogy Steve Buscemi tűzoltó, Hugh Jackman pedig tesitanár volt? Ha érdekel, melyik celeb kereste a kenyerét halottak fodrászaként vagy épp házaló ügynökként, olvasd el cikkünket itt!