Barion Pixel Micsoda páros! Angelina Jolie és Halle Berry közös akció-thrillere készül – Coloré

Micsoda páros! Angelina Jolie és Halle Berry közös akció-thrillere készül

2023. 04. 20.

A 47 éves Angelina Jolie és az 53 éves Berry mindketten a projekt főszereplői és producerei is egyben.

A Warner Bros. nyerte meg a Maude vs Maude projektért folytatott intenzív többstúdiós licitharcot, melyben az Oscar-díjas páros, Angelina Jolie és Halle Berry lesznek a főszereplők.

A filmről egyelőre elég keveset tudni, de biztosan jó lesz, ha a színészekből indulunk ki, és abból, hogy a nagy stúdiók ádáz küzdelmet folytattak, hogy megszerezzék. Roseanne Liang lesz a rendező, aki Scott Mosier forgatókönyve alapján dolgozik, mindketten executive producerként is jegyzik a filmet.

Míg az utóbbi időben a streaming szolgáltatók nyertek az ehhez hasonló nagy horderejű projekt licitekben, a jelentés szerint a Warner Bros. állítólag lenyűgöző nyolc számjegyű ajánlatot tett, amilyet mostanában nem láthatunk olyan gyakran stúdióktól.

A cselekmény részleteit nem árulták el, a projektet „Bond kontra Bourne típusú globális akcióthrillernek” nevezték, és a helyszíneket egy későbbi időpontban teszik közzé. Ez lesz az első alkalom, hogy Angelina Jolie, aki 2000-ben Oscar-díjat nyert az Észvesztő című filmért, és Berry, aki 2002-ben nyerte el az Oscar-díjat a Szörnyek keringőjéért, összeáll a képernyőn.

Halle Berry
Forrás: Northfoto

Mindketten jártasak az akcióműfajban, Jolie két Tomb Raider-filmben is szerepelt, illetve a Mr. és Mrs. Smith-ben és a Salt ügynökben is remekül domborított. Halle Berry-t láthattuk Macskanőként 2004-ben, Bond-lányként szerepelt a 2002-es Halj meg máskor-ban, játszott a John Wick 3-ban, és több X-Men filmben is ő kelti életre Ciklon karakterét.

angelina_jolie
Forrás: Northfoto

Angelina Jolie jelenleg Demian Bichir és Salma Hayek főszereplésével készül bemutatni legújabb rendezői munkáját. A Without Blood (Vér nélkül) utómunkálatai jelenleg zajlanak, amelynek forgatókönyvét is Jolie írta, Alessandro Baricco könyve alapján.

Noha a 2021-es Örökkévalók óta nem láthattuk a filmvásznon Angie-t, számos projektje van már gyártás alatt, köztük a Demóna 3. és a Maria Callas életrajzi film.

Forrás: Variety
Borító forrása: Christopher Polk/Getty Images, Jason Merritt/Getty Images
0 /eletmod/sztarok/angelina-jolie-es-halle-berry/