Barion Pixel Ismerd meg Angelina Jolie szépségápolásának 3+1 fontos elemét! – Coloré

Ismerd meg Angelina Jolie szépségápolásának 3+1 fontos elemét!

2022. 08. 31.

Angelina Jolie porcelán finomságú arcbőre, ragyogóan üde megjelenése nem a véletlen műve: a hatgyermekes édesanya komoly napi rutint tart a szépségápolásban.

Angelina Jolie-ról – akinek neve mára szinte összeforrt a szuperanya, színésznő, filmrendező és humanitárius kifejezésekkel – sokan nem tudják, hogy a Szent Mihály és Szent György Érdemrendet is megkapta elismerésül évekkel ezelőtt. De az elismerések hosszú listáján időtlen szépsége is szerepel, 2009 óta ugyanis évről évre megválasztják a világ legszebb női közé, és helyet kap a top tízes listában.

Angelina Jolie
Forrás: Northfoto

Az Oscar-díjas színésznő hosszú évek óta ugyanahhoz a bőrgyógyász-kozmetológushoz jár és szigorúan betartja annak utasításait. Egy interjúban az említett szakember, Rhonda Rand elmondta, mi mindenre kell odafigyelnie a Demóna sztárjának, és ezek a tippek igazából minden nőnek jól jönnek, ha meg akarják őrizni bőrük fiatalos szépségét.

Fontos a fényvédelem és a tisztítás

A hatékony bőrápolásnak nem kell bonyolultnak lennie. Dr. Rand szerint Angelina Jolie egyszerű bőrápolási rutinja magában foglalja a fényvédőt, a megfelelő tisztítást enyhe, gyengéd tisztítószerrel, az alfa-hidroxisavval, antioxidánsokkal, és néha glikolsavat is alkalmaz. Mindent a legtermészetesebb natúrkozmetikum formájában. Nincs szüksége nagyobb bőrradírozásra vagy sok vegyszert tartalmazó termékekre.

A kevesebb mindig több

Angelina Jolie nem sminkel, csak, ha valami fontos programja vagy forgatás van. A hétköznapokban mellőzi a sminket, és azonnal lemossa, amint teheti. Tanulmányok kimutatták, hogy a kevesebb smink használata segíthet megelőzni az aknék fellángolását, gátolja a baktériumok felszaporodását és kevésbé zsírosodik el a bőr, amitől meg a pórusok tömődnének el.

Archival Movie Set Stills
Forrás: Northfoto

Beavatkozások? Csak ha muszáj!

Egy könnyű, lézeres bőrmegújító kezelésen kívül semmilyen beavatkozást nem hajlandó az arcbőrével csinálni, és ezt is csak nagyon ritkán teszi. A minimális és non-invazív bőrkezelés megóvja arcát az UV-okozta károktól és a korai sejtöregedéstől.

A szépség belülről fakad

„Nincs vonzóbb – mondhatni elbűvölőbb –, mint egy nő, akinek független akarata és saját véleménye van .” A színésznő úgy véli, ha elcsépelt is, de a szépség belülről fakadó dolog. És az, aki ezt tudatosítja és nem kíván megfelelni másoknak, pláne trendeknek, az valóban ragyogni fog, mert egységben van önmagával.

Forrás: tatlerasia.com

Ez is érdekelhet:

Maga Angelina Jolie indított eljárást az FBI ellen, és ennek köze van Brad Pitthez

A nemzetközi sajtó áprilisban számolt be arról, hogy egy névtelenséget kérő nő pert indított az FBI ellen, és a felperes információkhoz akart jutni egy bántalmazási ügyben végzett nyomozásról. A felperes szerint a férje verbálisan és fizikailag is inzultálta a feleségét és a gyerekeit egy magánrepülőgépen való utazáskor. A történet azonnal izgalomba hozta a bulvársajtót, hiszen a 47 éves sztárt vélték felfedezni az ügyben. Ha szeretnél többet tudni a témában, olvasd el a cikkünket!