Barion Pixel Maga Angelina Jolie indított eljárást az FBI ellen, és ennek köze van Brad Pitthez – Coloré

Maga Angelina Jolie indított eljárást az FBI ellen, és ennek köze van Brad Pitthez

2022. 08. 25.

Angelina Jolie újabb fába vágta a fejszéjét…

Angelina Jolie felperesként sérelmezte, hogy a nyomozóiroda nem megfelelően végezte a munkáját a családon belüli erőszak vádjával kapcsolatban.

Los Angeles Premiere Of 'inglorious Basterds'
Forrás: Northfoto

A nemzetközi sajtó áprilisban számolt be arról, hogy egy névtelenséget kérő nő pert indított az FBI ellen, és a felperes információkhoz akart jutni egy bántalmazási ügyben végzett nyomozásról. A felperes szerint a férje verbálisan és fizikailag is inzultálta a feleségét és a gyerekeit egy magánrepülőgépen való utazáskor. A történet azonnal izgalomba hozta a bulvársajtót, hiszen a 47 éves sztárt vélték felfedezni az ügyben.

A magánrepülő Franciaországból tartott az Egyesült Államokba. Az utazás során állítólag az egyik gyermek, Maddox tiszteletlen beszéde miatt az apja, aki alkoholt fogyasztott, majdnem megütötte tinédzser gyermekét. Az anya a védelmére kelt, fizikailag Pitt ellen fordult, mire az szintén megragadta őt, dulakodtak, Brad üvöltözött vele, rágalmazta és egy-két dolog el is tört a gépen. Az incidens másnapján be is adta Angelina Jolie a válópert, illetve nyomozást indíttatott az ügyben, családi erőszak miatt.

Angelina Jolie
Forrás: Northfoto

Az FBI vizsgálta az esetet, amit végül úgy zártak le, hogy nem emeltek vádat. Ez 2016-ban történt, és azóta az egykori álompár elhidegült egymástól, a válás lezajlott, a gyerekek viszonylag ritkán találkoznak apjukkal.

Angelina Jolie a nyomozás kedvezőtlen zárása után indította el a névtelen pert az FBI ellen, hogy hozzáférhessen annak nyomozati anyagaihoz. Jolie azzal érvelt, hogy a visszatartott információkra szüksége van, hogy biztosítani tudja a gyerekei számára a szakszerű terápiát, orvosi kezelést és trauma feldolgozást, amit azóta sem tudott megvalósítani, mert a nyomozóiroda akadályozza a családjogi rendszer igazságszolgáltatását.

Ez is érdekelhet:

Angelina Jolie sárga ruhája minden olaszt levett a lábáról

A 47 éves szépséges színésznő Brad Pittől való válása óta teljesen kivirult és a stílusa is óriási változáson ment keresztül, hiszen az eddig mindent eltakaró szettek helyett ismét a sikk és az elegancia vették át a helyet az öltözködésében. Ha szeretnéd tudni, milyen ruháról van szó, olvasd el a cikkünket!

Forrás: dailymail.com