Barion Pixel Angelina Jolie sárga ruhája minden olaszt levett a lábáról – Coloré

Angelina Jolie sárga ruhája minden olaszt levett a lábáról

2022. 07. 05.

Angelina Jolie-t már régóta nem lehetett ilyen boldognak és kiegyensúlyozottnak látni, mint pár napja, amikor Rómában kapták lencsevégre.

Angelina Jolie a hétvégét Rómában töltötte gyermekeivel, ahol várost néztek, vásárolgattak és élvezték egymás társaságát.

20211025 Zaa P133 083
Forrás: Northfoto

A 47 éves szépséges színésznő Brad Pittől való válása óta teljesen kivirult és a stílusa is óriási változáson ment keresztül, hiszen az eddig mindent eltakaró szettek helyett ismét a sikk és az elegancia vették át a helyet az öltözködésében.

A színek tekintetében is nyitottabb lett, hiszen a fekete és a föld árnyalatai mellett, az élénkebb nüanszoknak is megtalálhatóak a gardróbjában. Így esett a választása erre a lenyűgözően szép sárga darabra, amely tökéletesen kiemelte porcelán bőrét. Angelina Jolie mindig is imádta a maxi ruhákat, amelyek idén is igazán trendinek számítanak, hiszen nemcsak lengék, de bármilyen alkalomhoz nagyszerűen viselhetőek.

Angelina Jolie-t egyébként a város egyik szakácsiskolájában látták, méghozzá kolléganőjével, Salma Hayekkel, és egy barátjával. Később pedig csatlakozott hozzájuk Angelina egyik lánya is.

Angelina Jolie
Forrás: Northfoto

Ellátogattak a Campo de’ Fiorira, ahol egy fűszeres bódénál is megálltak beszerezni néhány dolgot, illetve vásároltak néhány konyhai edényt, tésztát és ékszereket is.

Angelina jelenleg rendezői munkáival van elfoglalva, ugyanis készül Without Blood című filmje, amely fontos témát fog boncolgatni – a háború, traumák, emlékezés és gyógyulás kérdéskörét – , hamarosan pedig bemutatásra kerül a Demóna 3. része is.

Az Oscar-díjas sztár az elmúlt években olyan filmekhez adta a nevét, mint az Örökkévalók, az Akik az életemre törnek, az Ivan, az egyetlen, (színésznőként), valamint a First They Killed My Father című alkotások – utóbbiban rendezőként közreműködött .

Ez is érdekelhet:

Újabb részleteket fedett fel házassága végnapjairól Angelina Jolie

Jolie a Know Your Rights and Claim Them: A Guide for Youth ( vagyis Ismerd a jogaid, és állj ki értük: útmutató fiataloknak) című új könyve kapcsán adott interjút a The Guardiannek,  melyben kitért arra a fájdalmas emlékre, amikor rádöbbent: saját családjában is sérülnek ezek a jogok. Ha szeretnél többet tudni a témában, akkor olvasd el a cikkünket!