Barion Pixel Újabb részleteket fedett fel házassága végnapjairól Angelina Jolie – Coloré

Újabb részleteket fedett fel házassága végnapjairól Angelina Jolie

2021. 09. 09.

Jolie a The Guardiannek adott interjújában újabb részleteket fedett fel Brad Pittel való házasságáról.

Angelina Jolie több mint 20 éve vetette bele magát a humanitárius munkába, megjárta többek között Szíriát, Sierra Leonét, Irakot és Afganisztánt is. A 46 éves színésznő ezeken az utakon értette meg igazán, milyen is az, amikor egy gyermeket megfosztanak az olyan alapvető jogaitól, mint a biztonság vagy a szerető közeg. 

Jolie a Know Your Rights, and Claim Them: A Guide for Youth ( vagyis Ismerd a jogaid, és állj ki értük: útmutató fiataloknak) című új könyve kapcsán adott interjút a The Guardiannek,  melyben kitért arra a fájdalmas emlékre, amikor rádöbbent: saját családjában is sérülnek ezek a jogok. 

Angelina,jolie,and,brad,pitt,attend,the,'the,tree,of
Angelina Jolie és Brad Pitt a 2011-es Cannes-i filmfesztiválonKép forrása: Shutterstock/PuzzlePix

Amikor a riporter megkérdezte, kijelentése a Brad Pitt ellen indított családon belüli erőszakra vonatkozott-e, a színésznő először visszakozott – mivel még mindig tart gyermekelhelyezési perük –, később viszont megerősítette: házassága alatt az egész családját féltette. 

Miután napvilágra került az említett bántalmazás ügye, Pitt ellen azonnal vizsgálat indult. 2016 novemberében az FBI bejelentette, hogy nem emelnek vádat a színész ellen, sőt, minden vádpont alól felmentik, miután néhány hónappal korábban a magánrepülőjükön történt incidens során a részeg Pitt bántalmazta Maddoxot. Jolie öt nappal később összeegyeztethetetlen nézetkülönbségekre hivatkozva nyújtotta be a válókeresetet, egyben kijelentette, hogy a döntés a család jóléte érdekében született meg. A People magazin által kétszer is a világ legszexisebb férfijának kikiáltott Pitt ugyan elismerte, hogy alkoholproblémákkal küzd, azt viszont tagadta, hogy fizikailag bántalmazta volna gyerekeit. 

A The Guardian újságírója szerette volna megkérdezi Brad Pitt ügyvédeit is Jolie kijelentésével kapcsolatban, ők azonban nem válaszoltak a megkeresésre. 

Borítókép forrása: Shutterstock/PuzzlePix
0 /eletmod/sztarok/ujabb-reszleteket-fedett-fel-hazassaga-vegnapjairol-angelina-jolie/