Barion Pixel Angelina Jolie tündökölt! 46. szülinapjára meglepő ruhát választott – Coloré

Angelina Jolie tündökölt! 46. szülinapjára meglepő ruhát választott

2021. 06. 07.

A különleges alkalomra egy tőle szokatlanul feltűnő ruhát választott, amelyben mindenkit túl ragyogott.

Angelina Jolie előző pénteken hivatalosan is közelebb került az 50-hez, amelyet egy meghitt családi vacsorával ünnepelt meg a gyerekei társaságában.

Maleficent: Mistress Of Evil European Premiere London
Forrás: northfoto.com

Az Oscar-díjas sztár – aki egyébként imádja a visszafogott árnyalatú és bő szabásvonalú ruhákat – egy mesés, kanárisárga Versace ruhában indult ünnepelni, amelyet egy hozzá remekül passzoló Valentino táskával egészített ki. A nem mindennapi szett tökéletesen illett a színésznő arisztokratikus, világos bőréhez és csokoládébarna hajához, arról nem beszélve, hogy a lenge, kicsit testhez simuló fazon nőiesebb alakot kölcsönzött az amúgy vékony színésznőnek.

Ahogy mindig, most is csak három örökbefogadott és három saját gyermeke társaságában lehetett látni a Los Angelesben található Tao étteremben. A szemtanúk szerint 3-4 órát töltöttek az étteremben, ahol több fogást is végig kóstoltak.

Angelina egyébként a Brad Pittel való hangos bírósági procedúrája mellett az Örökkévalók című Marvel produkcióval került mostanában a figyelem középpontjába. 2021 egyik legjobban várt filmje kedvéért még a külsejét is képes volt megváltoztatni. A kőkemény edzés mellett platinaszőke hajra kellett váltania, amely az eddigi visszajelzések alapján nagyon is tetszik a rajongóknak.

Forrás: justjared.com