Barion Pixel Angelina Jolie 15 éves lányával dolgozik együtt – Coloré

Angelina Jolie 15 éves lányával dolgozik együtt

2023. 08. 15.

Angelina Jolie ezúttal producerként próbálja ki magát, melynek során egyik lányával is együtt dolgozik!

Angelina Jolie ugyan legutóbb azzal került a címlapokra, hogy jogi csatározást vív exférjével, Brad Pitt-tel, eközben továbbra is dolgozik. Mostanában azonban nem a filmforgatásokra koncentrál, ugyanis producerként debütál, mégpedig a Broadway-n!

A dolog különlegessége, hogy a The Outsiders című musical munkálataiban segít a lánya, Vivienne is. A történet Susan Eloise Hinton regényén alapszik, amiből 1983-ban film is készült. Mivel a színésznőt lenyűgözte a musical, úgy döntött, producerként csatlakozik a csapathoz.

Angelina Jolie és lánya közös munkája

A projektben Vivienne, Angelina Jolie és Brad Pitt 15 éves lánya is szerepet kapott. Mint a színésznő elmondta, a lánya rendkívüli módon emlékezteti őt az édesanyjára, ugyanis nem arra koncentrál, hogy a figyelem középpontjában legyen, hanem arra, hogy támasza legyen a többieknek. Ekképp tökéletes háttérember, hiszen nem az a célja, hogy szereplőként tűnjön fel.

Angelina Jolie ezúttal producerként dolgozik / Kép forrása: Getty Images
Angelina Jolie ezúttal producerként dolgozik / Kép forrása: Getty Images

Mint édesanyja mondta, a kislány nagyon megfontolt, és komolyan gondolja a színházat, így keményen dolgozik azon, hogy a lehető legjobban megértse, hogy hogyan járulhat hozzá a produkció sikeréhez. Mint kiderült, Vivienne önkéntesként dolgozik édesanyja mellett.

A színésznő izgatottan várja a bemutatót, hiszen úgy véli, hogy ez egy minden korosztály számára készült musical, de különösen a fiatalok körében talál visszhangra. A színésznő biztosítani szeretné, hogy a csapat minden lépésnél odafigyel a fiatalokra és együtt dolgozik velük, s így az ő hangjuk lesz a főszereplő, garantálva, hogy a produkció életre fog kelni a Broadway-n.

Forrás: Just Jared.

Nyitókép forrása: Getty Images

0 /eletmod/sztarok/angelina-jolie-15-eves-lanya/