Barion Pixel Nem hiába imádja őket a világ! Amal és George Clooney így őrzik meg a szikrát kapcsolatukban – Coloré

Nem hiába imádja őket a világ! Amal és George Clooney így őrzik meg a szikrát kapcsolatukban

2023. 07. 17.

Az irigyelt pár, Amal és George Clooney lassan 10 éve házas, és mindenük megvan, ami egy szép és teljes élethez kell.

George Clooney sokáig volt Hollywood leghíresebb és legkelendőbb agglegénye, de senkinek nem sikerült meghódítania. Egészen 2013-ig, amikor megismerte Amal Alamuddint, a libanoni származású jogásznőt, akivel a következő évben össze is házasodtak. Azóta pedig boldog szülők is, ikreik, Alexander és Ella már 5 esztendősek.

Amal és George Clooney
Forrás: Kevin Winter/Getty Images

A pár abszolút mentes a botrányoktól, pletykáktól és mindenféle rossz ízű dologtól, ami egy házasságot érhet, kapcsolatuk kiegyensúlyozott. Őrzik a szikrát, ami egymás szeretetén és kölcsönös tiszteletén alapul. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a legújabb fotók, amiken közösen szerepelnek.

Amal és George Clooney a mai napig ügyel arra, hogy minőségi időt töltsenek együtt, harmóniában, kettesben is, és újra meg újra egymásba habarodjanak. A romantikus együttlétet most a Comó-i tó partján élvezték, ahol George korábban nyaralót vásárolt. A házaspár a pazar, fehér virágokkal díszített, elegáns Grand Hotel Tremezzo erkélyén vacsorázott.

"money Monster" Red Carpet Arrivals The 69th Annual Cannes Film Festival
Forrás: Clemens Bilan/Getty Images

A 45 éves ügyvédnő egy elegáns fehér ruhát viselt, ami a combjáig felsliccelt, és rajta fodros kis részletek is megfigyelhetők. Kifogástalan alakja szinte éteri megjelenést kapott ebben az outfitben, amit aranyszínű papuccsal viselt, füleibe pedig hatalmas ékszereket tett.

A 62 éves férj elegáns grafitszürke öltönyt viselt, sötét inggel, tökéletes párt alkotott feleségével. A fotósok azt is lencsevégre kapták, ahogy csókolóznak a balkonon.

Clooney-ék kimondottan szeretik Európát, nemcsak Olaszországba látogatnak el rendszeresen, de az Egyesült Királyságba is utazgatnak, ott voltak például barátaik, Harry herceg és Meghan Markle esküvőjén is.

Forrás: Daily Mail
Borítókép forrása: Northfoto