Barion Pixel Amal Clooney ezzel a 3 dologgal csavarta el George fejét – és ha akarjuk, lemásolhatjuk – Coloré

Amal Clooney ezzel a 3 dologgal csavarta el George fejét – és ha akarjuk, lemásolhatjuk

2023. 07. 03.

Amal Clooney egyszerre hat távolinak, mégis annyira bájos és természetes. Nem csoda, hogy övé lett Hollywood legvadászottabb agglegénye.

Amal Clooney lassan 10 éve ment feleségül a világsztár George Clooney-hoz, akit előtte senkinek nem sikerült tartósan “birtokolnia”, kivéve talán a szeretett törpe malacát, Max-et. A 45 éves jogásznő okos, vicces és hihetetlenül szép, és mindezt könnyedén ki is fejezi. Bármikor megpillantjuk a megfoghatatlan Mrs. Clooney-t, mindig tökéletesen néz ki! Íme a 3 apró dolog, ami a személyiségén túl rabul ejthette férjét. Az ördög a részletekben rejlik és ezeket mi is elleshetjük tőle!

Merész, vörös ajkak

Amal Clooney híresen visszafogott smink terén, de egy valamire nagyon ad – az ajkaira, amelyeket estére hidratáló krémmel ken be vastagon. Amal többször is lenyűgözte már a fotósokat élénkvörös ajkaival. A klasszikus rúzs árnyalatot azért választja, mert segít összerendezni a megjelenését anélkül, hogy sok időt kellene a tükör előtt töltenie. A merész szín használatával ráadásul fiatalabbnak tűnhetünk. Az energikus vörös a ráncok és vonalak helyett a gyönyörű ajkakra vonzza a tekintetet.

Amal Clooney
Forrás: Tommaso Boddi/Getty Images

Makulátlan bőr

Míg a legtöbb híresség drága lézeres peelingekkel és arcápolókkal éri el csodálatos bőr hatását, Amal a következetes rutinra esküszik. Kerüli a plasztikai sebészt és a botoxot, és úgy döntött, hogy természetes módon öregszik, ám mint mindannyian, ő is törekszik a legjobbra. Amal imádja a hidratálást, naponta kétszer alkalmaz peptidekben gazdag hidratáló krémet és 3 liter vizet iszik. Mivel egy professzionális sminkes csapattal dolgozik, tisztában van az olajos tisztítókrém fontosságával is, amely minden sminket gondosan eltávolít.

Amal Clooney
Forrás: Axelle/Getty Images

Okos dekoltázs

Amal a bolygó egyik legnagyobb divatikonja, és az egyik jellemző stílusjegye az, hogy a vállát és a mellkasát szabaddá teszi. Ez adja neki azt a romantikus hangulatot, amivel nem tudunk betelni, és igazán irigykedünk is, hogy dekoltázsát olyan simán és fiatalosan tartja. Az ügyvédnő a hidratálás mellett külön öregedésgátló nyak- és dekoltázskrémet használ, illetve ledterápiás (fény) kezelésre jár vele.

Amal és George
Forrás: Vittorio Zunino Celotto/Getty Images

Forrás: South Beach Skin Lab

Borítókép forrása: Emma McIntyre/Getty Images