Barion Pixel Most sem tudott hibázni! A 45 éves Amal Clooney overáljáról beszél mindenki – Coloré

Most sem tudott hibázni! A 45 éves Amal Clooney overáljáról beszél mindenki

2023. 05. 19.

A gyönyörű emberjogi ügyvéd, Amal Clooney a 4Gamechangers 2023 nemzetközi digitális fesztiválon járt.

Ausztriába látogatott Amal Clooney, aki egyszerűen káprázatosan festett. A 45 éves jogász egy sötét, halszálka mintás overálban jelent meg, szatén derékpánttal és fekete, lakkfényű magassarkúban. Mindezt az 1920-as éveket megidéző Cartier Art Deco fülbevalóval egészítette ki. Az eseményen pedig az emberi jogok fontosságáról tartott előadást a digitális konferencia pódiumán.

A beszédes nevű fesztivált 2016-ban hívták életre, hogy egy olyan platformot hozzanak létre, ahol influencerek, technológiai lázadók, a jövő “látnokai” és a játékszabályokat megváltoztatni akaró személyiségek – akik ezáltal jobbá teszik a világot – találkozzanak, kapcsolatba léphessenek egymással és megvitathassák a legfontosabb témákat, amik egy jobb jövő zálogai.

Amal Clooney
Heinz-Peter Bader/Getty Images

Amal Clooney bécsi kiruccanása azután történt, hogy férjével, George-al bebizonyították, hogy nem állnak egyik oldalra sem a Harry herceg és Meghan Markle, valamint a Windsor-család közötti vitában. A 62 éves hollywoodi színész és brit-libanoni felesége ugyanis jó barátságban vannak Meghannal és a herceggel, ugyanakkor meglátogattak egy eseményt Londonban, melyen Károly iránti tiszteletüket rótták le a koronázás után.

Amal Clooney
Heinz-Peter Bader/Getty Images

Az érdekesség a Clooney házaspár és a sussex-i hercegi pár kapcsolatában, hogy a színész és felesége hivatalos volt 2018-ban Harry és Meghan esküvőjére, de akkor még nem ismerték egymást személyesen. Azért hívták meg őket, hogy emeljék az esemény fényét. Később, mikor Harry-ék átköltöztek Amerikába, Amal állítólag már részt vett első gyermekük babaváró buliján.

Forrás: Daily Mail
Borítókép forrása: Heinz-Peter Bader/Getty Images