Barion Pixel A The Mandalorian 3. évadának előzetese új csatákat és bolygókat ígér Mando számára – Coloré

A The Mandalorian 3. évadának előzetese új csatákat és bolygókat ígér Mando számára

2022. 09. 17.

A The Mandalorian első évada 2019 végén debütált a Disney+-on, a második pedig egy évvel később jelent meg a streaming platformon. A sorozat 3. évadának forgatása már befejeződött, de a szériát csak 2023-ban láthatjuk majd.

A The Mandalorian cselekményének kiindulását minden rajongó ismeri: Din Djarint, egy magányos mandalori fejvadász a galaxis külső részén. A maradék birodalmi erők felbérlik őt, hogy visszaszerezze Grogut, a kis Yodát, de ehelyett elszökik vele és maga veszi védelmébe. Moff Gideon üldözi őket, aki fel akarja használni Grogu kapcsolatát az Erővel.

Nemrég indult el nálunk a Disney+ csatorna és a The Mandalorian az egyik legkedveltebb saját gyártású műsora, ráadásul magyar szinkronnal érhető el a platformon. A népszerű Star Wars spinoff harmadik évada is elkészült, folynak az utómunkálatok, de az első teaser trailert már láthatjuk.

A 3. évad a The Book of Boba Fett című 2021-es minisorozat eseményeit követi majd nyomon, amelyben a sorozat főszereplője, Din Djarin (Pedro Pascal) avagy Mando vendégszerepelt. A minisorozat végén Grogu úgy döntött, hogy visszatér hozzá, miután korábban elhagyta Mandot, hogy Luke Skywalker (Mark Hamill) tanítványa legyen. Ezután ketten elhagyták a Tatooine-t, és Mando egy küldetésre indult, hogy meglátogassa a Mandore bolygó alatti élő vizeket, hogy visszaszerezze becsületét és ismét mandaloriaivá váljon. A hősnek rengeteg akadállyal kell megküzdenie a küldetése során, az előzetes középpontjában pedig a Djarin és más páncélos harcosok közötti csaták állnak, illetve feltűnik pár újabb cuki idegen lény is.

Pascalon kívül Carl Weathers, Giancarlo Esposito és Katee Sackhoff is megerősítették, hogy a 3. évadban megismétlik korábbi szerepeiket, ráadásul Christopher Lloyd is csatlakozik a stábhoz.

Forrás: variety.com

Borítókép forrása: Northfoto

Ez is érdekelhet:

Christopher Lloyd lesz a The Mandalorian 3. évadának egyik új szereplője

A Vissza a jövőbe színésze, Christopher Lloyd szerepet kapott a The Mandalorian című széria következő évadában. A forgatások már javában zajlanak Dél-Kaliforniában, így érthető, hogy nem akarták tovább titokban tartani, hogy a színészlegenda is fontos karakterként lesz látható a sorozatban. Ha szeretnél többet tudni a témában, olvasd el a cikkünket!