Barion Pixel A 2022-es nyár legijesztőbb horrorfilmjének ígérkezik A meghívás – Coloré

A 2022-es nyár legijesztőbb horrorfilmjének ígérkezik A meghívás

2022. 06. 28.

Végre itt A meghívás első előzetese, amelyből már most sokan arra következtetnek, hogy az év egyik legijesztőbb horrorfilmje lesz, mégpedig Nathalie Emmanuel főszereplésével.

A meghívás című horror első előzetesétől is lúdbőrös lesz az ember, hiszen egy láthatóan klisémentes alkotásban lesz része azoknak, akik augusztus 26-án beülnek a premierre.

Képernyőfotó 2022 06 28 7.59.32
Forrás: YouTube

A meghívás története szerint Evie-nek (Nathalie Emmanuel) egy élő rokona sem marad édesanyja halála után. Csináltat egy DNS-tesztet, és rábukkan egy régen elveszett unokatestvérére, akiről addig nem tudott. Újdonsült családja meghívja egy pazar esküvőre az angol vidékre, amelynek bája és arisztokratikus megjelenése először vonzza Evie-t, ám nem sokkal később a túlélés veszi át a főszerepet. Ahogy feltárja családja történetének csavaros titkait és a nagylelkűségük mögött húzódó félelmetes szándékokat, egyre több szörnyű dolog történik vele,

Nathalie mellett a Gossip Girl Thomas Dohertyje is feltűnik A meghívás című produkcióban, illetve olyan színészek is helyet kaptak benne, mint Stephanie Corneliussen, Alana Boden, Courtney Taylor, Hugh Skinner és Sean Pertwee. A filmet egyébként Jessica M. Thompson rendezte.

Essence Black Women In Hollywood Awards
Forrás: Northfoto

Nathalie-t elsősorban a Trónok harca című sorozatból ismerhetik a nézők, aki alakításával és finom kisugárzásával már akkor meggyőzte a világot. Ezt követően szerepet kapott a Halálos Iramban franchise három részében is, illetve olyan alkotásokban lehetett még látni, mint A tolvajok hadserege, Az útvesztő: Halálkúra és a Die Hart sorozat.

Horrorfilmek tekintetében pedig nemcsak A meghívás lesz érdekes, hiszen olyan produkciók érkeznek még a mozikban, mint A keltetés, A tűzgyújtó, az X, a Studio 666, Az iker, Jordan Peele Nope című filmje vagy éppen az Olivia Wilde rendezésében készült Don’t Worry Darling.

Ez is érdekelhet

Bill Skarsgård

A Barbár egyszerre lesz nyomasztó és félelmetes, amelynek a története azt sejteti, hogy sok horrorrajongó lesz elégedett a filmet megnézve. A film főszereplője Georgina Campbell, Bill Skarsgård és Justin Long, írója és rendezője pedig Zach Cregger, de Matthew Patrick Davis, Richard Brake, Kurt Braunohler és Jaymes Butler is feltűnik az alkotásban. Ha szeretnél többet tudni a filmről, akkor olvasd el a cikkünket!

Forrás: variety.com