Barion Pixel Bill Skarsgård ismét horrorfilmben szerepel – Íme a Barbár első előzetese – Coloré

Bill Skarsgård ismét horrorfilmben szerepel – Íme a Barbár első előzetese

2022. 06. 24.

Bill Skarsgårdot – aki bár híres színészcsalád sarja, mégis – a nagysikerű AZ filmből ismeri mindenki, amelyben lenyűgöző alakítással keltette életre Pennywise bohócot, aki talán minden idők egyik legfélelmetesebb horrorkaraktere.

Bill Skarsgård azóta több filmben és sorozatban is megmutatta, hogy egy sokoldalú és magasan az egyik legtehetségesebb színész Hollywoodban, aki nemcsak apja, Stellan Skarsgård miatt lett híres, hanem színészi játéka és különleges, már-már hipnotikus kisugárzása miatt is.

Nine Days Premiere Sundance Film Festival 2020 Park City
Forrás: Northfoto

A színész a Netflixes Clark című sorozat, illetve az Atomszőke után most ismét a horrorfilmek felé fordult a figyelme. Ám az elmúlt évek kifejezetten gyenge felhozatala után ő egy kliséktől mentes, vérfagyasztó produkcióban tér vissza. A Barbár egyszerre lesz nyomasztó és félelmetes, amelynek a története azt sejteti, hogy sok horrorrajongó lesz elégedett a filmet megnézve.

A mozi egy fiatal nőről szól, aki Detroitba utazik állásinterjúra és ott szállást foglal magának. Ám amikor késő este megérkezik, rájön, hogy hiba történhetett a foglalás során, mert egy férfi (Bill Skarsgard) is ugyanott fog lakni pár napig. Úgy dönt, hogy ott tölti az estét, de hamarosan rájön, hogy sokkal több mindentől kell félni, mint egy váratlan vendég.

Bill Skarsgard
Skarsgard a Mindig az ördöggel c. filmben. Forrás: Northfoto

A film főszereplője Georgina Campbell, Bill Skarsgård és Justin Long, írója és rendezője pedig Zach Cregger, de Matthew Patrick Davis, Richard Brake, Kurt Braunohler és Jaymes Butler is feltűnik az alkotásban.

A nem mindennapi horrorfilmet augusztus 31-én mutatják be a mozikba, amely Skarsgård szerint is nagyon jól sikerült. Bár még két hónapot várni kell a premierig, az első előzetest már meg lehet nézni.

Ez is érdekelhet:

Emma Roberts

Emma Robertsszel az elmúlt években nagyon sok minden történt, hiszen befutott szakmailag, édesanya lett, majd pár hónapja szakított gyermeke apjával, viszont nemrég a legnagyobb titokban újra munkába állt. Az Abandoned című filmben a színésznő mellett John Gallagher Jr. és Michael Shannon kaptak még helyet. A sztori pedig minden lesz csak klisés nem. Ha szeretnél többet tudni a színésznő új filmjéről, akkor olvasd el a cikkünket!