A Libabőr horror megkapta a sorozat verzióját a Hulu-n és az előzetes alapján lesz min lúdbőrözni

2023. 09. 17.

RL Stine Libabőr című könyvsorozata ismét a televízió képernyőjén adaptálódik, és minden eddiginél kísértetiesebb hatást vált majd ki.

Justin Long főszereplésével érkezik a Libabőr széria október 13-án a Hulu és a Disney+ streaming platformokra. A történet szerint öt középiskolás keveredik baljós kalandokba, miután Harold Biddle, egy 30 évvel ezelőtt elhunyt tinédzser halála után kezdenek nyomozásba. Ahogy egyre mélyebbre merülnek a rejtélyben, sötét titkokat tárnak fel saját szüleik múltjával kapcsolatban is. A félelmetes utazásban, a múlt titkainak feltárásában az új angol tanáruk Mr. Nathan Bratt lesz a közreműködő – őt alakítja Long.

Justin Long Goosebumps 650454e5cbfa9
Forrás: HULU

A Libabőr előzetese alapján kiderül, hogy Long karaktere, Bratt tanár úr az egykor elhunyt diák otthonába költözik be, és nagyon úgy fest, hogy a nyughatatlan szellem megszállja a testét, így kényszerítve ki a fiatalokból, hogy feltárják múltbéli halálának okát. A megkísértett angol tanár Justin Long tálalásában már önmagában is elég hátborzongató, de természetesen a Libabőr ennél jóval több ijesztő jelenetet tartogat, a fiatalokat pedig üldözőbe veszi a természetfeletti.

A tini szereplőket viszonylag ismeretlen színészek alakítják, ez lehet karrierjük gyújtópontja. James szerepében Miles McKenna, Margo szerepében Isa Briones, Isaiah szerepében Zack Morris látható, Isabella karakterét Ana Yi Puig, Lucas-ét pedig Will Price kelti életre.

A Stine azonos című könyvsorozata alapján készült 10 részes széria főként öt regényből merít, amelyek a Say Cheese and Die!, a The Haunted Mask, a The Cuckoo Clock of Doom, a Go Eat Worms! és a Night of the Living Dummy.

A Libabőr franchise egy popkulturális jelenség, amely különleges helyet foglal el minden korosztály szívében, hiszen időről időre visszatér filmek formájában is. Aki nem olvasta a köteteket az is remekül fog szórakozni ezen a legújabb feldolgozáson.

Forrás: People
Borítókép forrása: HULU