Barion Pixel A 40 éves Kate Bosworth válásáról mesélt Drew Barrymore-nak, aki mellesleg jelenlegi vőlegényének az exe – Coloré

A 40 éves Kate Bosworth válásáról mesélt Drew Barrymore-nak, aki mellesleg jelenlegi vőlegényének az exe

2023. 05. 12.

A gyönyörű színésznő a Michael Polishtól való válásáról és a boldogságról beszélt, utóbbit a talkshow háziasszonyának, Drew Barrymore-nak exe, Justin Long oldalán találta meg.

A 40 éves Kate Bosworth és a 48 éves Drew Barrymore beszélgetése lehetett volna akár kínos is, de a talkshow formátumának köszönhetően egy bensőséges, baráti kitárulkozásnak lehettünk tanúi. Bosworth-ot nemrég jegyezte el Justin Long színész, aki korábban Barrymore párja volt. A Charlie Angyalai sztárja így biztosan átérezte, mi is teszi most Kate-et boldoggá.

Drew Barrymore
Michael Caulfield/Getty Images

Kate Bosworth 2012 és 2021 között volt házas Michael Polish rendezővel. A válás egy olyan dolog az életében, ami nem volt nála tervezve.

Tudod egy olyan ember számára, aki igazán nem akar kudarcot vallani soha a dolgokban, és olyan elszánt és fegyelmezett mint én, a házasság kudarcának még a gondolata is mélyen szívszorító. Még mindig nehéz. Még mindig nehéz visszatekinteni, de végső soron kellett a folyamat, hogy megértsem, hogy számomra ez nem kudarc, hanem egy fejezet befejezése és annak megértése, hogy ilyen az élet. Ha az életünk egy könyv, akkor szép fejezetek és oldalak jutottak, és ezért nagyon hálás vagyok.

– magyarázta Bosworth.

Ezután Drew Barrymore rátért arra, hogy Kate azóta boldog, ráadásul Justin Long oldalán, aki Drew szívének különösen kedves. Ők ugyanis jó barátok és egykor szerelmespár voltak. 2007 és 2010 között jártak, ezután Justin Long Amanda Seyfrieddel volt együtt két évig.

Kate Bosworth
Amy Sussman/Getty Images

A beszélgetés során kiderült, hogy Barrymore egy ideje rá akarja venni Justint, hogy elmenjen a beszélgetős műsorba, és erről Bosworth is tudott, végül annyira támogatta vőlegényét benne, hogy az kötélnek állt.

A szív ki tud tágulni, tele lehet érzésekkel és a szerelem mellett belefér a barátság. Akár az exszel. Amikor makacsan elzártam magam valakitől, nem tett jót. Justin annyira szeret téged, tudom, milyen mély a kötelék köztetek. Biztattam, hogy örülnék, ha eljönne hozzád és részese lenne egy beszélgetésnek. És így is lett.

– mondta Drew Barrymore-nak Kate majd hatalmas ölelések közt búcsúzkodtak.

Forrás: US Weekly
Borítókép forrása: Arturo Holmes/Getty Images