Barion Pixel Meglepő módon barátkozott össze Drew Barrymore és Victoria Beckham lánya – Coloré

Meglepő módon barátkozott össze Drew Barrymore és Victoria Beckham lánya

2022. 11. 01.

Az E.T. sztárjának, Drew Barrymore-nak talkshow-jában derült fény arra, hogy a hírességek gyermekei hogyan is találhatnak egymásra – teljes véletlenül.

Sosem találnánk ki: egy játszótéren. Így esett, hogy Drew Barrymore lányai, a 10 éves Olive és a 8 éves Frankie megismerkedett a 11 éves Harper Beckhammel. A három kislány azóta nagyon nagyon jó barátságban vannak. Mivel Drew Amerikában él, Victoriáék pedig jobbára az Egyesült Királyságban tartózkodnak, a gyerekek egy londoni játszótéren futottak össze, amikor Barrymore filmet forgatott a brit fővárosban.

“Nem ismertünk ott senkit, ezért is örültem, mikor a lányom mesélte, hogy új barátot szerzett a parkban, amíg én dolgoztam. Nem sokkal később kiderült, hogy ez a te lányod, Victoria” – elevenítették fel az esetet a híres anyukák Drew talkshow-jában.

Az egykori Spice Girls tag elmondta, hogy Harper odáig van a színésznő lányaiért, és ő is örül neki, kislánya ilyen csodás gyerekekben talált igaz barátságra. A lányok édesapja Will Kopelman, akivel Drew 2012-ben házasodott össze, de sajnos 2016-ban elváltak. Ez azonban nem gátolta meg őket abban, hogy a lehető legjobb szülei legyenek két közös gyermeküknek.

Drew Barrymore és lánya
Forrás: Northfoto
Victoria Beckham és Harper
Forrás: Northfoto

A Drew Barrymore Show már három évadot megélt és nagy siker a tengerentúlon, hiszen a színésznővel a legnagyobb nevek ülnek le beszélgetni, természetesen baráti hangnemben és a legszemélyesebb módon. Ráadásul jó humorral és kendőzetlenül beszél olyan tabu témákról is, mint a saját szexuális élete.

Drew Barrymore ma már nyugodt és kiegyensúlyozott családi életet él, ám köztudott, hogy gyerekkorában szülei teljesen elhanyagolták, illetve a hírnév és a folyamatos munka miatt 9 évesen már ivott. Szerencsére ez felnőttkorára megváltozott, és állítása szerint boldogabb, mint valaha.

Forrás: dailymail.com
Borítókép forrása: Northfoto
0 /eletmod/sztarok/drew-barrymore-es-victoria-beckham/