Barion Pixel Victoria Beckham és Mel B közös képpel ünnepelték 25 éve tartó barátságukat – Coloré

Victoria Beckham és Mel B közös képpel ünnepelték 25 éve tartó barátságukat

2022. 05. 08.

Bár ritkán találkoznak, Victoria Beckham és Mel B a mai napig heti szinten beszélnek egymással és barátságukat is gondosan ápolják.

Victoria Beckham és Mel B még a Spice Girls megalakulásakor lettek jóban, az idő múlásával pedig egyre mélyebb és erősebb lett a kettejük közti kapcsolat.

Victoria Beckham
Forrás: Northfoto

Ma már – annak ellenére, hogy 2000-ben feloszlott az együttes – a legjobb barátnőkként tekintenek egymásra, akik a mindennapi történéseken kívül nevelési tanácsokat és divattippeket is adnak egymásnak.

Bár utóbbira Vicnek kevesebb szüksége van, hiszen elismert tervező lett, akinek VB nevű márkáját a világ leggazdagabb és leghíresebb női szeretik viselni. Ezért is szerette volna Mel B, ha egykori zenésztársa és barátnője segít őt felöltöztetni élete egyik legfontosabb eseményére.

A 46 éves énekesnő ugyanis szerdán vehette első királyi kitüntetését a Buckingham-palotában. Az eseményre Victoria Beckham is elkísérte, aki saját maga tervezte meg barátnője ruháját. Mel egy csodaszép piros darabban vette át kitüntetését Vilmos hercegtől. A gyönyörű szettet pedig Robinson Pelham ékszereivel egészítette ki.

A MBE (A Brit Birodalom Rendje) kitüntetését a jótékonysági célokért és a kiszolgáltatott nőkért végzett munkájáért kapta meg. Nem csoda, hogy Victoria Beckham is büszkén vállalta el barátnője felkérését, hogy álmodja meg a tökéletes ruhát a nagy napra. Az esemény után a két sztár a barátságuk 25 éves évfordulójáról is megemlékezett:

„Spice nővérem, Vic, nem tudom eléggé megköszönni a hatalmas nagylelkűséged. Nemcsak felöltöztettél engem és az édesanyámat, de azzal is megleptél, hogy tényleg ott voltál.”

Mel B – valódi nevén Melanie Brown – a Woman’s Aid támogatójaként kitüntetését olyan embereknek ajánlotta, akik jelenleg is bántalmazó kapcsolatokban élnek.

„Azokra a nőkre gondoltam, akikkel az elmúlt években találkoztam, akik szörnyű dolgokon mentek keresztül, akik meghaltak, és akik még mindig szenvednek. Számomra ez az egész róluk szólt.”

Melanie 10 év után 2017-ben vált el producer férjétől, Stephen Belafonte-tól, aki brutálisan bántalmazta őt kapcsolatuk alatt. Erről először 2018-ban beszélt Brutally Honest című memoárjában, amelyre Victoria Beckham mellett többi egykori zenésztársa és a családja is nagyon büszke volt.

Forrás: dailymail.com